100’den fazla yatırımcının bir araya geleceği Global Pitch Day etkinliği 31 Mayıs’ta gerçekleşecek

Globalde değer üreten erken aşama teknoloji girişimlerinin 100’den fazla yatırımcı ile buluşacağı “Global Pitch Day 31 Mayıs’ta online olarak gerçekleşecek.

Bugüne dek 120’den fazla ülkeden 3.000’den fazla girişimi yatırımcılar ile bir araya getiren ve birçok girişimin yatırım alma süreçlerinde destek sağlayan helo!, yakın coğrafyadaki yüksek etki potansiyeli olan girişimleri yatırımcılar ile buluşturacak.

31 Mayıs Salı günü saat 14:00’da online olarak gerçekleştirilecek olan Global Pitch Day etkinliğinde Avrupa, Körfez ve Türkiye merkezli yatırım arayışındaki erken aşama girişimler, globaldeki yatırımcılar ile bir araya gelecek. Etkinliğe başvuran girişimler ön elemeden geçecek ve bu ön elemeyi geçen girişimler etkinlikte sunum yapıyor olacak.

Globalde aktif yatırım yapan 100’ün üzerinde VC, melek yatırım ağı ve melek yatırımcının katılım sağlayacağı etkinlikte öne çıkan girişimler, yatırımcılar ile buluşturulacak ve başvuran girişimler arasından ilk 10 girişim de 31 Mayıs’ta yatırım sunumlarını gerçekleştirecekler. İlk 10 girişim yatırımcılarla buluşmanın yanında bulut teknolojileri, pazarlama, ödeme ve birçok farklı araca erişim ve $150.000 değerinde ücretsiz kullanım hakkı da elde edecekler.

Global Pitch Day’e katılacak girişimcilerin globaldeki birçok yatırım kurumuyla bir araya geleceğinin altını çizen helo! Kurucu Ortak ve CEO’su Orhan Bayram “Dünya genelinde girişimlere yatırım ve birçok alanda destek sağlayan kuruluşları hızlı büyüme potansiyeli olan erken aşama girişimler ile bir araya getirmekten dolayı heyecanlıyız. Yatırımcılar her gün onlarca başvuru alıyor ve kendilerine uygun girişimi bulma noktasında kalabalıklar arasında vakit kaybedebiliyor. Yatırımcıların odakları ve aradıkları özelliklere sahip girişimler ile buluşmalarını hızlandıracağız, aynı şekilde girişimleri de kendilerine en uygun yatırım kuruluşlarıyla bir araya getireceğiz” dedi.

Etkinliğin başvuruları 31 Mayıs Salı gününe kadar helo! web sitesindeki başvuru formu üzerinden alınacak.

Güncel İçerikler