Commencis, tatil köyüne taşıdığı çalışma ortamına bu yaz da devam ediyor

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen dijital dönüşüm şirketi Commencis, uzaktan çalışmaya yeni bir boyut getiren Yaz Kampüsü programını bu yıl Antalya, Tekirova’ya taşıyor.

Pandeminin ilk günlerinden itibaren uzaktan çalışan Commencis, geçen yıl Bodrum’da başlattığı Commencis Yaz Kampüsü’nü bu yıl da devam ettiriyor. Commencis Yaz Kampüsü’yle Commencis çalışanları, yaz boyunca dönüşümlü olarak 5 yıldızlı otel konforunda uzaktan çalışarak, aileleri ve yakınlarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecek.

Haziran ayında başlayacak Commencis Yaz Kampüsü bu yaz, Antalya’nın en güzel koylarından biri olan Tekirova’da yer alan ultra her şey dahil konseptli Nirvana Dolce Vita Otel’de gerçekleşecek. Commencis Yaz Kampüsü’ne Commencis çalışanlarının yanı sıra kardeş şirketler olan Dataroid ve finbyte çalışanları da katılabiliyor. Ayrıca kampüsten Commencis ve kardeş şirketlerin ekiplerine dahil olan yeni çalışma arkadaşları ve stajyerler de faydalanabilecek.

Commencis CEO Fırat İşbecer; “Commencis olarak uzaktan çalışmaya devam ederken tüm ekibimizin daha mutlu ve özgür hissettiği, rahat bir çalışma ortamına sahip olmasını önemsiyoruz. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz yeni nesil çalışma düzeninin öncü uygulamalarından Commencis Yaz Kampüsü, ekipler arası sosyalleşmeye imkan sağlayarak çalışanlarımızın motivasyonlarını artırdı. Ekip olarak bir araya gelme fırsatı bulduğumuz, şirket kültürümüzü yaşattığımız ve konforlu bir çalışma ortamı sağladığımız bu programı bu yaz Antalya’da devam ettiriyoruz. Commencis Yaz Kampüsü’ne kardeş şirketlerimiz Dataroid ve finbyte çalışanları da davetli olacak. Yaz Kampüsü’nün devam ettiği dönemde Commencis ekibine yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızın ve yaz stajyerlerimizin de faydalanabileceği üç aylık bu programın, ekibimize eğlenceli ve rahat bir ortamda birlikte vakit geçirme imkanı sunarak takım ruhuna önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Commencis, 200’den fazla çalışanıyla büyük veri, kullanıcı deneyimi, yazılım ve bulut bilişim alanındaki ürün ve çözümleriyle dünyada önde gelen markaların dijitalde büyümelerine öncülük ediyor.

Güncel İçerikler