Ozan Business’ın ödeme çözümleri Shopify üye işyerlerinin hizmetinde olacak

Ozan Business, Shopify ile entegrasyonunu tamamlayarak, Shopify’ın sayılı iş ortaklarından biri oldu. Bu işbirliği ile Shopify’ın üye iş yerleri, Ozan Business’ın sanal pos, B2B ve kart saklama tarafındaki tüm güvenilir ödeme ve tahsilat çözümlerinden faydalanabilecek.

Orta ve büyük ölçekli işletmelere ve girişimlere, ödeme ve tahsilat konusunda ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri bir arada sağlayan Ozan Business, finansal teknoloji dünyası için önemli bir işbirliğine imza attı.

Müşterilerine hem dijital hem de fiziksel ödeme çözümlerini tek bir ekranda yönetebilme ve böylece operasyon süreçlerini sadeleştirme avantajı sunan Ozan Business’ın aynı zamanda küresel ölçekte lisansları bulunuyor. Bu sayede yeni pazarlara açılmak ve sınır ötesi ticaret yapmak isteyen Shopify üye iş yerlerine de hizmet verebilecek olan Ozan Business, Shopify’ın sayılı iş ortakları içinde cazip bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Bu işbirliğinin sektör için son derece önemli olduğunu söyleyen Ozan Elektronik Para A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Onat: “Türkiye’de Shopify entegrasyonunu sağlayan ilk 3 fintechten biriyiz. Bu gelişmeyi, piyasadaki 20’ye yakın ödeme kuruluşu içerisinde yeni nesil olarak nitelendirebileceğimiz Ozan Business için oldukça önemli bir başarı olarak görüyoruz. Ozan Business olarak, müşterilerimizin ödeme ve tahsilat alanındaki tüm ihtiyaçlarına uçtan uca çözüm sağlayabilecek konumdayız ve müşterilerimizin taleplerine özel çözümler üretebilecek esnekliğe sahip bir şirketiz. Bununla birlikte, global lisanslarımız sayesinde, işini yurtdışına açılan tüm işletmelere kolay, güvenilir ve uygun koşullarda tahsilat alt yapısı kurabilme hizmeti verebiliyoruz. Bu açıdan, Türkiye’de çok sayıda üye iş yeri bulunan Shopify’ın sayılı iş ortakları içinde cazip bir alternatif olarak öne çıkıyoruz. SAP, Magento, OpenCart, PresstaShop, WordPress, Odoo ve Akaunting’in yanı sıra artık Shopify üye iş yerlerine de bu ürün ve hizmetlerimizi sunmaktan ötürü mutluyuz.” dedi.

Güncel İçerikler