Giyim ve ekipman markası Ontrail Store, ikinci turda 1 milyon dolar yatırım aldı

Doğada geçirilen günlere keyif ve konfor katmak için yola çıkan giyim ve ekipman markası Ontrail Store, 1 milyon dolar yatırım aldı.

Binlerce insanın seyahatlerine ve doğa kaçamaklarına eşlik eden ürünleriyle bilinen Ontrail Store, 1. senesinin sonunda ikinci yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldı.

2021 yılında Burçin Vahid ve Erdi Vahid tarafından kurulan Ontrail Store, seyahate ve doğaya gönül vermiş insanların yola çıkmalarını kolaylaştıran bilgi ve içerikler sunarken, bir yandan da seyahat çantalarına ve yolculuklarına keyif ve konfor katacak uzun ömürlü giyim ve ekipman ürünleri üretiyor. 13 kişilik genç, dinamik ve güçlü bir ekip tarafından yönetilen marka, sürdürülebilir şartlarda, ekolojik dengeye duyarlı materyallerle üretimi benimsiyor.

Volkan Biçer ve Mehmet Ayan tarafından gerçekleştirilen ikinci yatırım turunda 1 milyon dolarlık yatırım alan Ontrail ekibi, uzun bir yolculuğun başında olduklarını ve heyecanla yola devam ettiklerini ifade ediyor.

Burçin Vahid ve Erdi Vahid

Ontrail, yeni yatırım turunun ardından Nisan ayının ilk haftası İstanbul Kanyon AVM’deki ilk mağazasının kapılarını müşterilerine açtı. Kanyon -1.katta yer alan mağazada müşteriler markanın tüm giyim, ekipman ve kırtasiye ürünlerine erişebiliyor. Mağazada hem ürünler, hem de gerçek seyahatler üzerine gezginlerle söyleşiler de düzenleniyor. İkinci senesinde Ontrail, dinamik ekibiyle hem yurt içindeki satış kanallarını arttırmayı, hem de yurtdışı pazarına açılmayı planlıyor.

Markanın kurucu ortaklarından Burçin Vahid, “İkinci tur yatırımızı tamamlamanın ve eş zamanlı olarak ilk mağazamızın Kanyon’da açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Değişen dünya ile birlikte kişilerin alışveriş alışkanlıkları da evriliyor, değişiyor. Pandeminin ardından comfortwear ve outdoor kategorilerinin global markalarda da büyüdüğünü gözlemliyoruz. Tüketiciler artık daha bilinçli alışveriş yapıyorlar. Satın aldıkları ürünlerin ekolojik ve sürdürülebilir kumaşlarla üretilmesine, uzun ömürlü olmasına dikkat ediyorlar, bu özellikleri sağlayan markalara yatırım yapmak istiyorlar. Ontrail olarak Türk pazarına yerel üretim ilkelerini de benimseyen bir alternatif sunmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Melek yatırımcılardan Volkan Biçer ise, “Hayatımızın içinde olan markaların neredeyse tamamı dijital dünyanın dışında doğdu. Ontrail ise dijital dünyada doğup comfortwear ve outdoor alanında kısa zaman içerisinde müthiş bir sempati kazandı. Burçin, Erdi ve Ontrail ekibinin bu ilgi yaratan, doğanın güzelliklerini harmanlayan ve keyifle büyüyen yolculuğunda onlarla beraber olmak bizim için oldukça heyecan verici. ” açıklamasını yaptı.

Güncel İçerikler