Super App olma yolunda ilerleyen getir, yeni GetirAraç hizmetini duyurdu

Yemek, çarşı, su, market alışverişi, taksi ve son olarak da sunduğu hizmetler arasına kategorisini ekleyen getir, bugün bir yenisini daha duyurdu.

Araç kiralama hizmeti: GetirAraç

Biliyorsunuz aldığı yatırımlar ve sunduğu yenilikler ile sık sık gündeme gelen getir‘in geçtiğimiz yılın ikinci yarısında MOOV‘un yüzde 75 hissesini yaklaşık 23 milyon dolar satın alacağı dile getirilmişti ve bununla ilgili de bazı kaynakları sizlere aktarmıştık.

Şimdi bugün görüyoruz ki şirket, bu satın almanın ilk tohumlarını vermeye başladı ve uygulama içerisine GetirAraç hizmetini kullanıcılara açtı. Daha geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde bölgedeki işverenlere ile iş arayanları buluşturan Getirİş‘i duyurmuştu.

Görüyoruzki getir, yaptığı şirket satın almalarıyla birlikte, o şirketlerin bilgi birikimi ve teknolojisini kullanarak kendi uygulaması içerisine ekliyor. Yeni satın almalarla da artık ne hizmet ekleneceğini bilmek zor olmayacak. Şu an ise N11.com konusunda ne tür bir hizmet vereceğini bekliyoruz. Muhtemelen N11’deki mağazalardan verilen siparişleri aynı gün veya ertesi gün teslim edecek.

GetirAraç hizmeti ile uygulama üzerinden müsait olan bulunduğu noktadan kiralamaya başlayabiliyor ve yine uygulamadaki haritadan görebileceğiniz hizmet bölgesinde istediğiniz noktaya bırakabiliyorsunuz. Anahtarlar aracın içinde bulunuyor, siz aracın yanına geldiğinizde uygulama içerisinde kapıları açabiliyorsunuz.

Şu an için dakikalık ücret 2,95 TL olarak belirlenmiş. Araçları günlük olarak da ortalama 1770 TL‘den 250 km dahil bir şekilde kiralayabiliyorsunuz.

Yeniliklerini duyurmaya devam eden getir‘den beklentimiz, C2C iş modeli ile kişiden kişiye kurye teslimat hizmetidir. Bundan sonraki olmasa da, bu da yakındır.

Güncel İçerikler