Community Gaming, SoftBank liderliğindeki turda 16 milyon dolar yatırım aldı

Community Gaming, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Kişilerin blockchain tabanlı sözleşmelerle kendi e-spor turnuvalarını ve oyun yarışmalarını yönetmelerini sağlayan Community Gaming, Seri A turda 16 milyon dolar yatırım aldı.

SoftBank Group liderliğindeki yatırım turuna; Animoca Brands, Binance Labs, BITKRAFT Ventures, Griffin Gaming Partners, CoinFund, Hashed, Multicoin Capital, Shima Capital, Polygon Studios ve ConsenSys Mesh gibi katılımcılar yer aldı. Aynı zamanda melek yatırımcılar arasında, Axie Infinity kurucu ortağı Jeff Zirlin ve Yield Guild Games’in kurucu ortağı Gabby Dizon yer aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Community Gaming, 100.000 kayıtlı kullanıcıya ulaşmış durumda. Şirketin CEO’su Chris Gonsalves, “Community Gaming’in e-spor ve blokchain teknolojisinin kesişim noktasındaki konumu, bize web3’te oyunla ilgili gelişen duruma liderlik etmek için iyi bir fırsat sunuyor” dedi.

Ek olarak, Community Gaming’e gelecek güncelleme ve sistem içerisinde bulunan “Görevler” ile kullanıcılar da ek gelir elde ediyor olacaklar. Böylece “Herkes için Kazanç” kavramı da günden güne ilerlemiş olacak.

Son olarak, öğrendiğimiz çok güzel detaylardan biri de Community Gaming, aldığı yatırımın bir kısmını, kar amacı gütmeyen kuruluş Play2Earn Vakfı‘na bağışlayacakmış.

Güncel İçerikler