E-ticaret çözümleri geliştiren Salsify, 200 milyon dolar yatırım alarak 2 milyar dolar değerlemeye ulaştı

E-ticaret alanında faaliyet gösteren kuruluşlara odaklanan Salsify, 200 milyon dolarlık F Serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu. Şirketin müşterileri arasında L'Oreal, Coca-Cola ve Carrefour gibi isimler yer alıyor.

E-ticaret odaklı çözümler geliştiren Salsify, 200 milyon dolarlık F Serisi finansman turunu tamamladığını duyuran bir açıklama yayınladı. Texas Pacific Group (TPG) liderliğindeki yatırım turuna Permira’nın Growth Opportunities Fund‘ı, Neuberger Berman Funds ve Cap Table Coalition da katıldı. F Serisi finansman turu ile birlikte Salsify’ın değerlemesi 2 milyar doları geçti.

F Serisi finansman turu, Eylül 2020’de Warburg Pincus liderliğindeki 155 milyon dolarlık E Serisi yatırım turunu takip ediyor. Yeni yatırım, Salsify’ın küresel kayıt sistemi olarak hizmet etme ve e-ticaret deneyimleri için platformunu geliştirmesi için kullanılacak.

Jason PurcellJeremy Redburn ve Rob Gonzalez tarafından kurulan Boston merkezli Salsify, odağına e-ticareti alan çözümler geliştirir. Salsify, ekipler arası işbirliğini kolaylaştırmayı ve marka güvenini artırmayı hedefler. Şirketin CommerceXM platformu, ürünler için kayıt sistemi olarak kullanılır. Bu platform, e-ticaret alanında faaliyet gösteren markaların kanallar arasında ürün sayfalarını optimize etmeleri için kolaylık sağlar. Salsify, şu anda dünya genelinde yaklaşık 1.200 müşteriye hizmet veriyor.

Salsify, 100’den fazla ülkede markalar ve perakendecilerin e-ticarette kazanmaları için işbirliği yapmalarına yardımcı olur. Şirketin müşteri tabanında çok sayıda global kuruluşları görmek mümkün. Mars, L’Oreal, Coca-Cola, Bosch ve GSK gibi dünyanın en büyük markalarının yanı sıra, E.Leclerc, Carrefour, Metro ve Intermarché gibi perakendeciler de ön plana çıkmak için Salsify’ın platformunu kullanıyor. Salsify, küresel müşterilerine nerede olurlarsa olsunlar erişim, destek ve hizmet sunma sözünü veriyor. ABD, Fransa, Birleşik Krallık, Portekiz ve Avustralya’daki mevcut konumunu geliştirmek isteyen Salsify, uluslararası genişlemesini hızlandırmayı planlıyor.

Güncel İçerikler