25 ülkede hizmet veren Türk teknoloji şirketi Vispera, İngiltere pazarına açıldı

25 ülkede hizmet veren Türk teknoloji şirketi Vispera ABD, Hollanda, İspanya ve Hindistan'dan sonra yeni ofisini İngiltere'de açtı. İngiltere'deki operasyonların başında da Fortune 500 şirketlerinde görev alan deneyimli Satış Direktörü Neil Gowing yer alıyor.

Yapay görme ve makine öğrenmesi alanında geliştirdiği teknolojileri 25 ülkede hızlı tüketim ve perakende sektörlerine çözüm olarak sunan ve Türk girişimciler tarafından kurulan Vispera, İngiltere ofisinin kapılarını açtı.

İngiltere ve Avrupa’daki satışlardan sorumlu olacak Neil Gowing‘in liderliğinde faaliyet gösterecek.

Vispera’nın İngiltere ve Avrupa’dan sorumlu Satış Direktörü Neil Gowing‘in perakende sektörünün tüm dünyada yaşadığı zorlukları çözmek için çalışan kurumsal yazılım şirketlerinde 20 yıla yakın önemli bir deneyimi bulunuyor. Ayrıca Fortune 500 şirketlerinde gelişen teknolojilerin kullanılmasını sağladığı EMEA Genel Müdürü ve Satış Lideri gibi çeşitli üst düzey pozisyonlarda bulundu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Vispera Eş-CEO’su Aytül Erçil, “Vispera olarak tüm adımlarımızı Türkiye’nin yüksek teknolojili ilk unicorn’u olmak için atıyoruz. Planlarımız doğrultusunda ABD, Hollanda, İspanya ve Hindistan’dan sonra yeni ofisimizi İngiltere’de açtık. Neil Gowing’in de üstün deneyimleriyle Vispera’yı Avrupa’da ileriye taşıyacağından eminim” dedi.

Vispera Eş-CEO’su Ceyhun Burak Akgül de “Küresel ölçekte yaygınlaşmamıza İngiltere’yle devam ediyoruz. Amsterdam’daki ofisimizle birlikte Avrupa’daki satış etkinliklerimize yön verecek olan Londra ofisimiz, küresel yapılanmamızda kritik öneme sahip. Bu sayede Avrupa’daki konumumuzu güçlendirecek adımlar atacağız ve Vispera’yı Avrupa’daki en önemli teknolojik çözüm sağlayıcılardan birisi yapacağız” dedi.

Güncel İçerikler