İstanbul merkezli teknoloji şirketi Arvia, 100 bin dolar tohum yatırım aldı

İlk kez Nisan 2020’de karşımıza çıkan İstanbul merkezli teknoloji şirketi Arvia, 1.5 milyon dolar değerleme üzerinden 100 bin dolar tohum yatırım aldığını duyurdu.

Amerika merkezli Entrepreneurs Roundtable Accelerator tarafından yönetilen tohum (seed) yatırım turu sonunda Arvia, New York ofisini açarak, Amerika açılımı için büyük bir atılım gerçekleştirmiş oldu.

2017 yılında Özge Bozkurt ve Burhan Bozkurt tarafından İstanbul’da kurulan Arvia, şu anda 15 kişilik bir ekibe sahip. Şirketin, Türkiye, Avrupa, Körfez ülkeleri ve yoğunlukla Güney Amerika bölgelerinde müşterileri bulunuyor.

Arvia, doğrudan ürün sayfasında, birebir görüntülü görüşme ile fiziksel mağaza deneyimini online alışveriş yapanlara getirerek e-ticaret şirketlerinin gelirlerini artırmalarına yardımcı oluyor.

Arvia’yı kullanan şirketler, web sitelerine tek satır kod ekleyerek saniyeler içinde görüntülü görüşme ile müşterilerinin mağazalarına canlı olarak bağlanmasını sağlıyor. Firma müşterilerinin karşısında hem güven oluşturuluyor, öneriler yapılıyor hem de görsel iletişimin gücü kullanılarak %50 oranında satış dönüşümü elde edilirken, iadelerde %80 oranında düşüş sağlanıyor.

Global bir şirket olma yolunda ilerleyen Arvia’nın 10’dan fazla ülkede farklı segmentlerden 500’den fazla SaaS müşterisi bulunuyor. Ayrıca, dünya çapında 20’den fazla kurumsal şirketle çalışıyor.

Arvia görüntülü görüşme ürünü ile web ziyaretçileri firmanın web sitesi içinden, başka bir yere yönlendirilmeden ya da herhangi bir uygulama indirmeden anında satış temsilcilerine bağlanabiliyor. Sınırsız entegrasyon özellikleriyle firmaların iş akışlarına kolayca dahil oluyor. Yönetim panelinde sunulan rol yönetim fonksiyonları ve detaylı raporlama araçlarıyla tüm süreçlerin takip edilebilmesini ve iyileştirilmesini sağlıyor.

Nisan ayı içinde piyasaya çıkarmayı planladıkları yeni ürünleri “Live Stream Shopping” ile birlikte firmalara, aynı anda binlerce kişiye canlı yayında satış yapabilme kabiliyeti sunmayı hedefliyorlar.

Güncel İçerikler