Ebeveynlerin çocukların geleceğine yatırım yapmalarını sağlayan Nosso, 2.8 milyon dolar yatırım aldı

Aile içi finansı destekleyen ve ebeveynlerin çocuklarının geleceğine yatırım yapmalarını kolaylaştıran Nosso (eski adıyla Hapi) 2,8 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Youssef Darwich ve Sigurjon Isaksson tarafından kurulan ve çocuklar için finansal hizmetleri erişilebilir kılan Nosso (eski adıyla Hapi), hafta başında yaptığı açıklamada, yeni ismini ve önemli bir finansman turunu başarıyla tamamladığını duyurdu.

Ebeveynlerin çocuklarının geleceklerine yatırım yapmalarına yardımcı olan Londra merkezli Nosso, bugün 2,8 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Octopus Ventures ve Anthemis tarafından ortaklaşa yönetilen tur, Entrepreneur First, Ventures Together, Errol Damelin, Tracy Doree ve Peter Hetherington gibi ek yatırımcıların katılımıyla gerçekleştirildi.

2018 yılında kurulan Nosso, tasarruflara, yatırımlara ve hatta çocuk hesaplarına kadar çoğu finansal hizmetin yalnızca tek bir kişi tarafından yönetildiğini ve bunun ciddi bir eksiklik olduğunu söylüyor. Aile finansını destekleyen şirket, iki ebeveynin birlikte takip edebileceği ve yönetebileceği yatırım hesabı modelini çocukların gelecekleri için sunuyor. Nosso aracılığıyla çocuğunuzun adına yatırım yapmanızı sağlayan vergiden muaf bir hesap açabilirsiniz. Bu hesap, çocuğunuz 18 yaşına girene kadar kilitli kalacağından, çocuğunuz bu yüzden parayı o zamana kadar kullanamaz.

Illustration

Nosso uygulaması, her kullanıcıya herkesle paylaşabilecekleri bir katkı bağlantısı sunar. Böylece, büyükanne ve büyükbabalardan diğer aile üyeleri ve yakın arkadaşlara kadar birçok kişi, doğrudan ve sorunsuz bir şekilde yatırım hesabına katkıda bulunabilir. Bunun için bir Nosso hesabı açmalarına veya evrak işleriyle uğraşmalarına gerek yoktur. Aile üyeleri, maddi katkılarının yanı sıra, yıllar sonra geriye bakmak amacıyla fotoğraf veya mesaj bırakabilirler.

Yeni sermaye, Nosso’nun aileler için benzersiz ürün teklifini genişletmeye devam etmesine yardımcı olacak. Nosso’nun kurucu ortağı ve CEO’su Youssef Darwich, yeni sermayenin Nosso’nun ailelere daha iyi finansal eğitim sağlayarak ve yalnızca aileler için tasarlanmış finansal ürünler ve araçlar sunmasına yardımcı olacağını belirtti.

Güncel İçerikler