Finans takip ve cüzdan uygulaması sunan yerli girişim Kassa, StartersHub’dan 100 bin dolar yatırım aldı

İlk yatırımını iki yıl önce QNB Finansbank'tan alan yerli finansal teknoloji girişimi Kassa, yeni edindiğimiz bilgi ile StartersHub'dan yatırım aldı.

Bireysel ya da arkadaş grubuyla oluşturulabilen, tüm gelir ve giderlerin takibinin yapılabildiği bir finans takip ve cüzdan uygulaması sunan yerli girişim Kassa, StartersHub’dan doğrudan edindiğimiz bilgi doğrultusunda 100 bin dolar yatırım aldı.

Kullanıcılarına QNB Finansbank altyapısı ile bütçe kontrolü, harcama bölüşme, ücretsiz para transferi ve mesajlaşma imkanlarını sunan Kassa, uygulama içerisinde yer alan sohbet (chat) özelliği ile tüm konuşmalar tek bir platform üzerinden yapılmasına ve harcamaların da aynı sohbet penceresi içinde paylaşılmasına olanak sağlanıyor.

Bu özelliklerinin yanı sıra Kassa sosyal paylaşım ortamı, gelir/gider kontrolü, bütçe yönetimi gibi özelikleri de içinde barındırıyor.

Kassa, ayrıca QNB Finansbank’ın girişim hızlandırma programın QNBEYOND’un ikinci dönemine seçilen girişimler arasında da yer almıştı. Ayrıca Haziran 2019’da da QNB Finansbank’tan yatırım aldı.

Güncel İçerikler