Amazon’un ilk fiziksel giyim mağazası Amazon Style açılıyor

Yüksek teknolojinin hüküm sürdüğü ilk Amazon fiziksel giyim mağazası Amazon Style, bu yıl içinde ilk olarak Los Angeles'ta açılıyor.

Amazon, geçen sene ortaya atılan bir söylentiyi doğrulayarak ilk fiziksel giyim mağazası Amazon Style‘ın bu yıl içinde açılacağını açıkladı. Amazon Style, yüksek teknolojinin hüküm süreceği bir mağaza olacak.

İlk Amazon Style mağazası, bu yıl içinde Los Angeles eyaletinin en iyi alışveriş noktalarından biri olan The Americana at Brand‘de açılacak.

Amazon, yeni fiziksel mağazasında kadın ve erkek giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan bir seçkinin sunulacağını söylüyor. Amazon’a göre bu mağaza tüketicilere “tanıdıkları ve sevdikleri” markalar sunacak ve Amazon Shopping adındaki bir uygulama, müşterilere birçok konuda yardımcı olacak.

An image showing what the Amazon Style store will look like.

Müşteriler, Amazon Shopping uygulamasını kullanarak beden, renk, genel müşteri puanları ve ek ürün ayrıntılarını görmek için ürünün QR kodunu taratabilir. Ayrıca, bir düğmeye dokunarak, ürünün soyunma odasına gelmesini talep edebilir veya denemeleri gerekmiyorsa doğrudan kasaya yönlendirebilirler.

An image showing what the Amazon Style store will look like.

Amazon, mağazanın kişiselleştirilme üzerine inşa edildiğini de söyledi. Mağazanın makine öğrenimi algoritmaları, alışveriş yapan her müşteri için özel öneriler üretir. Daha özel bir deneyim için müşteriler, tarzları, bedenleri ve diğer tercihlerini paylaşabilirler. Daha sonrasında Amazon Shopping uygulamasında tercihlerine uygun gözüken fırsatları mağazada kolayca deneyebilirler.

An image showing what the Amazon Style store will look like.

Amazon Style, Amazon’un lojistik merkezleriyle aynı teknoloji ve süreçleri kullanıyor. Diğer yenilikler arasında hızlı ve rahat ödeme için avuç içi tanıma hizmeti olan Amazon One yer alıyor.

Amazon, modacıların seçkileri ve Amazon.com’da alışveriş yapan milyonlarca müşterinin geribildirimleri göz önünde bulundurularak yüzlerce markanın fiziksel mağazada sunulacağını söyledi. Hangi markalar olduğunu şimdilik açıklamayan Amazon, müşterilerin geniş bir fiyat aralığında sunulan gardıropların vazgeçilmez parçaları bulacağını söylüyor.

Güncel İçerikler