Amazon Prime Day, bu yıl 11 Temmuz – 17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek

Amazon, seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunacak Prime Day için geri sayım başladı.

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Amazon, bu yıl düzenlenecek olan Amazon Prime Day kampanyası hakkında önemli bilgileri düzenlediği etkinlikle beraber paylaştı. Bizim de katıldığımız etkinlikte Amazon Prime Day’in bu yıl 11 Temmuz – 17 Temmuz tarihleri arasında düzenleneceği ve “İndirim Avcıları” sistemi açıklandı.

Bu yıl Amazon.com.tr, indirim kampanyasının kurgusunda kuralları tersine çeviriyor ve indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirliyor. Dünyada müşteri odaklılığıyla tanınan Amazon, Prime Day kampanyasında yenilikçi bir dokunuşla müşterilerinin indirim taleplerini toplamak için Prime İndirim Avcıları’nı görevlendirdi.

Türkiye’nin en çok takip edilen influencer’larından olan ve bugüne kadar kaçırılmayacak indirimleri takipçileriyle paylaşan isimlerden oluşan Prime İndirim Avcıları, Prime Day’e kadar takipçilerinden indirim istedikleri marka ve ürün tercihlerini toplayacak. Prime Day indirimleri belirlenirken de bu ürünler önceliklendirilmesi sağlanacak. Prime İndirim Avcıları’na, moda, güzellik ve dekorasyon alanında önde gelen dergilerinden Elle ve Maison Française de okuyucu ve takipçileriyle birlikte en çok indirim istenen ürün ve markaları belirleyerek destek olacaklar.

Prime Day’in bu yılki tarihlerinin duyurulduğu toplantıda konuşan Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott:

“Prime, Amazon’un tasarruf, kolaylık ve eğlenceyi bir arada sunduğu benzersiz üyelik programımız. Üyelerimize yıl boyunca Prime’a özel fırsatlar, ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri, Prime Video ve Prime Gaming’in sağladığı kapsamlı eğlence deneyimleriyle, tek bir üyelikle hem alışveriş hem eğlencede tasarruf yapma fırsatı sunuyoruz. Prime üyelerimize, amazon.com.tr‘de yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunduğumuz Prime Day, bu yıl Türkiye’de tam bir hafta boyunca sürecek.

Amazon olarak bu yıl Prime üyelerimizi kutlamak için müşteri odağımızı bir adım ileri taşıdığımız yenilikçi bir kampanya hazırladık. Müşterilerimiz Prime Day indirimlerinde görmek istedikleri ürün ve markaları Prime İndirim Avcıları aracılığıyla bize iletebilecek. İster yeni trend olmuş bir ürünü denemek ister favori ürünlerinizi yedeklemek için, tek yapmanız gereken alıveriş listenizi oluşturup Prime İndirim Avcılarını takip ederek indirimde görmek istediklerinizi onlara iletmek.” dedi.

Güncel İçerikler