Kripto para alım satım platformu Stablex, Türkiye’de faaliyetlerine başladı

Kripto para alım satım platformu Stablex, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla faaliyetlerine başladığını bugün resmi olarak duyurdu.

Türk Lirası’yla kripto para alım satım işlemlerine aracılık edecek olan ve Jihad Shannak tarafından kurulan Stablex, finans sektöründen gelen tecrübeli bir ekip tarafından yönetiliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği, yaygın olarak kullanılan kripto paraları kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefleyen platform, yatırımcılara yakından tanıdıkları profesyonel bir arayüz ile hızlı, güvenli ve profesyonel kripto para alım satım deneyimi sunmayı vadediyor.

Kullanıcıların masaüstü veya mobil uygulama ya da web tarayıcıları üzerinden erişebildiği MetaTrader 5 platformu ile kullanıcılar işlemlerini yapabilecek

Turgut Güney “Geçmişten gelen tecrübemizle geleceğin dijital varlıklarını inşa edeceğiz”

Stablex CEO’su Turgut Güney “Finans sektöründen gelen geçmiş tecrübemiz, geleceğin dijital varlıklarının inşasında rol alma hedefimizle Stablex’te hayat buldu. Profesyonellik, bizim için pek çok anlamda anahtar kelime özelliği taşıyor. Hız, performans ve güvenlik konusunda yüksek beklentiye sahip profesyonel yatırımcıların arayışına karşılık olacak bir çözüm sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olacak. Kullanıcılarımızın, alım satım işlemlerini en güvenilir ve en hızlı biçimde gerçekleştirmelerini sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kripto para işlemleri yapan veya yapmayı düşünen profesyonelleri Stablex’i keşfetmeye davet ediyorum.

Finans kökenli profesyonel ekibimiz, ekonomi duayenlerinin de katkısıyla, uzun bir yazılım geliştirme çabası sonucunda dünyanın en profesyonel alım satım platformlarından biri olan MetaTrader 5’i kripto paralar ile buluşturdu. Hedef kitlemizin alışkın olduğu MetaTrader 5 platformu, yatırımcılara Türk Lirası ile profesyonel kripto para alım satım imkanı sunuyor. 2022’de hayata geçireceğimiz yeni ürün ve hizmetler ile kullanıcılarımıza yeni fırsatlar sunacağız.” dedi.

Gerçek para ile yatırım yapmadan, kripto para alım satım işlemlerini deneyimlemek isteyenler için Stablex, kullanıcılara bir demo hesabı da sunuyor.

Türkiye kripto para sektörüne profesyonel bakış

Stablex Kurucusu Jihad Shannak, “Stablex olarak, Türkiye kripto para pazarının itibarına katkıda bulunacak yatırım ve projelerle bu yola çıktık. Finans dünyasında önemli başarılar elde etmiş yönetici kadromuz, güçlü işbirliklerimiz ve en üst seviyede teknolojimizle kullanıcılarımıza extra hızlı, güvenli, profesyonel ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Prof. Dr. Emre Alkin, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, ve Mert Yılmaz gibi uzmanlardan oluşan Danışma Kurulu’muzun değerli üyeleri de engin bilgi ve deneyimleriyle ekibimize güç katıyorlar.” dedi.

Güncel İçerikler