Dijital ürün kütüphanesi BIMMade, 8 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Kolay tasarım için akıllı ürünler sunan BIMMade Dijital Ürün Kütüphanesi, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 8 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yapı Endüstrisi için üretilmiş ürünlerin, akıllı ve yüksek kalitede BIM akıllı nesne modelini oluşturmak amacıyla 3B modelleme hizmeti ve dönüşümü sağlayarak, üreticilerin dijital stratejisini belirleyen BIMMade, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Aktif faaliyetlerine 2021 yılında başladıklarını belirten BIMMade Kurucusu ve Genel Müdürü Serdar Birden, “BIMMade, Kolay Tasarım için Akıllı Ürünler sunan Dijital Ürün Kütüphanesidir.

Endüstri profesyonellerine üretken olmalarını sağlamak için dijital ürün bilgileri ve tasarım alternatifi sağlarken, üreticilere ise sektör ihtiyaçlarını anlama ve analiz etme fırsatı sağlıyoruz. Öte yandan yapı endüstrisi için üretilen ürünlerin 3 Boyutlu dijital ikizleri olan BIM akıllı objelerini dünya standartlarında oluşturup, bulut platformda barındırıp, mimarların, mühendislerin projelerinde kullanabilmeleri için ücretsiz ve sınırsız erişime açıyoruz” dedi.

Üreticilerin, proje aşamasında tercih edilmelerini sağladıklarının da altını çizen Birden, “Özel kontrol paneli ile indirme verisi ve pazar analizi imkânı da sunuyoruz. Çözümlerimiz arasında, BIM Kütüphanesi Oluşturma Çözümleri, BIM ile Entegre Proje Tasarım Ve Modelleme Çözümleri, Dijital Proje Yönetim Çözümleri, Nokta Buluttan Cad/Bım Dönüşümü ve Yazılım Entegrasyonu bulunuyor. Gelirimizi ise üretici firmaların dijital dönüşümünün yapılması ve bulut platform yıllık lisans ücretlendirmesi ile sağlıyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Birden ayrıca; Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8 milyon TL değerleme üzerinden aldıkları yatırımla, hedeflerinin yerel olarak sektörü domine edip ikinci yılın sonunda yurt dışına açılmak olduğunu ifade etti.

Güncel İçerikler