Voila Card, yüzde 20 hissesi karşılığında Level Up Invest’ten 8 milyon TL yatırım aldı

Voila Card, yüzde 20 hissesi karşılğında 8 milyon TL'lik Level Up Invest yatırımıyla sektörün güçlü networking altyapısına dönüşmeyi hedefliyor.

Dijital kartvizit pazarında inovasyona odaklanan yerli girişimlerin sesi giderek yükseliyor. Voila Card, uluslar arası finans şirketi Level Up Invest’ten aldıkları 8 milyon TL’lik yatırımla sektörün en güçlü networking kiti haline gelmeyi hedefliyor.

Pandemide sosyal mesafe kavramıyla cazibesi giderek artan dijital kartvizitler, çoğunlukla çöpe giden basılı kartvizitlerin yerini almaya başladı. Market Research Future (MRFR) tarafından yapılan araştırmaya göre, 2017’ye kadar yıllık ortalama yüzde 11,2’lik bileşik büyüme oranıyla 242,3 milyon dolara ulaşması beklenen küresel dijital kartvizit pazarında fark yaratan girişimler, yeni yatırım ve girişimlerle finansal gücünü destekliyor.

Pazarın büyüme potansiyelinin yeni yatırım ve girişimleri beraberinde getirdiğini belirten Voila Card Kurucu Ortağı Burak Karabacak, “Yeni dönemin inovatif girişimlerinden biri olarak uluslararası finans şirketi Level Up Invest’ten aldığımız 8 milyon TL’lik yatırım, inovasyonu odağına alan girişimlerin yatırım cazibesini de artırdığını gösteriyor. Level Up Invest, 8 milyon TL yatırımla %20 hissemize sahip olarak ekosistemimize katıldı. Girişimci yönümüzle Level Up Invest’in finansal gücünü bir araya getirerek metaverse yolculuğumuzu hızlandıracağız. Birlikte metaverse’de iş insanlarının kimliğini temsil edeceğiz” dedi.

Dijital kartvizitleri pazarlama enstrümanına dönüştürdü

Geliştirdikleri yeni nesil kartvizit teknolojisiyle dijital kartvizitleri verimli bir dijital pazarlama enstrümanı haline getirdiklerini belirten Voila Card Kurucu Ortağı Burak Karabacak, “Henüz emekleme aşamasında olan metaverse, Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerimizde yerini çoktan aldı. Kişisel bilgileri aktarırken arkada bıraktığı izi takip ederek anlamlı veri ve içgörülere dönüştüren yeni nesil kartvizit teknolojimizle metaverse gibi diğer evrenlerde de iş insanları arasında doğrulama sistemine dönüşmeyi hedefliyoruz. Sanal gerçeklik teknolojisinin yarattığı metaverse gibi sanal evrenler, yeni nesil dijital kartvizit teknolojilerinin geleceğini şekillendiriyor. İş ilişkilerinin bir kısmı metaverse’e taşındığında bu evrendeki tanışma anlarına da talibiz

2024’te 20 milyon kullanıcıya ulaşma hedefi

Kişilerin gerçekliğini kanıtlayan ve verimli ilişkiler kurmasını sağlayan öneri algoritmasıyla, 2024 yılında 20 milyon kullanıcıya ulaşmayı planladıklarını söyleyen Burak Karabacak, ”Uluslararası finans şirketi Level Up Invest ortaklığını, bu hedefe giden yolda bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Metaverse gibi farklı evrenlerde iş insanları arasında doğrulama sistemine dönüşme vizyonuna ulaşabilmek zorlu bir süreci beraberinde getiriyor. Bu vizyon doğrultusunda doğru bir yatırımcıyla el sıkıştığımızı düşünüyoruz” diye belirtti.

Güncel İçerikler