Kimlik ve erişim yönetimi çözümleri sağlayan PlainID, Insight Partners liderliğinde 75 milyon dolar yatırım aldı

Kimlik ve erişim yönetimi ve siber güvenlik çözümleri sağlayıcısı Tel Aviv ve New York merkezli PlainID, C Serisi finansman turunda 75 milyon dolar yatırım aldı.

Siber güvenlik, yetkilendirme, kimlik ve erişim yönetimi (IAM) çözümlerinin önde gelen sağlayıcılarından olan PlainID, bugün C Serisi finansman turunda 75 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

New York merkezli küresel risk sermayesi ve özel sermaye şirketi Insight Partners tarafından yönetilen tur, Itai Tsiddon ve Viola Ventures katılımlarıyla gerçekleşti. Son finansman 7 yaşındaki şirketin bugüne kadar aldığı yatırımı 100 milyon dolar seviyelerine getirdi.

2014 yılında Oren Ohayon Harel (CEO) ve Gal Helemski (CTO/CPO) tarafından İsrail’de kurulan PlainID, kimin neye erişimi olduğunu kontrol etmek için gerçek zamanlı bir karar motoru kullanır. Ayrıca, erişim yönetimi katmanı sağlayarak IAM ve Siber Güvenlik alanında yenilikçi çözümler sunar. Şirketin Policy Manager ve Partner Manager adında çözümleri vardır. Bu çözümler, yetkili kullanıcıların ihtiyaç duydukları verilere ve uygulamalara güvenlik kapsamında ve gecikmeden erişmeleri için tasarlanmıştır. Policy Manager ve Partner Manager, ekiplere anında ve güvenli dijital deneyimler sunar.

2021, PlainID için önemli bir dönüm noktasını işaret ediyor: Yıllık sürekli gelirinde %100’ün üzerinde bir artış ve müşteri tabanında %80 büyüme sağladı. Şirket ayrıca, üst düzey yönetici ekibine yeni isimler atadığını duyurdu. Gil Levonai, yeni Pazarlamadan Sorumlu Başkan; Thomas Ammirati, yeni Gelirden Sorumlu Başkan ve Eli Shay ise yeni Küresel Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Şirket, şu anda SAP, Accenture, EY ve The World Bank’ı içeren bir müşteri tabanına sahip. Önemli iş ortakları arasında ise Okta ve SailPoint gibi büyük kimlik güvenliği sağlayıcılarının yanı sıra, Amazon Web Services (AWS) yer alıyor. PlainID, son finansmanı ürün geliştirmeyi hızlandırmak ve kuruluşların dijital ortamlarına kimlerin erişebileceğini basit ve güvenli bir şekilde yönetmesini sağlama vizyonunu ilerletmek için kullanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler