Değiştirilebilir gözlük çerçeveleri üreten Pair Eyewear, 60 milyon dolar yatırım aldı

Manyetik gözlük çerçeveleri ile gözlük kullanıcılarına gözlük çerçevelerini sık sık değiştirebilme imkanı veren Pair Eyewear, 60 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Manyetik gözlük çerçeveleri sayesinde gözlük kullanıcılarının stillerine uygun gözlükler takmalarına olanak tanıyan Pair Eyewear, B Serisi finansman turunda 60 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Rick Yang, Connect Ventures ve New Enterprise Associates (NEA) tarafından yönetilen finansman turunda Javelin Ventures, Norwest Venture Partners, NFL oyuncusu Christian McCaffrey, NBA oyuncusu D’Angelo Russell, Olivia Culpo, Sterling K. Brown, Lachlan Ross Power, profesyonel oyuncu ve eğlence kişiliği Tyler “Ninja” Blevins ve YouTube oyun ve komedi markası KREW karşımıza çıkıyor.

2017 yılında Sophia Edelstein ve Nathan Kondamuri tarafından kurulan Pair Eyewear, 2020 ve 2021 arasında, gelirini yıldan yıla 10 kat artırdı ve şirkete 60 milyon dolarlık yeni B Serisi fon kazandırarak Pair’e toplam 73,5 milyon dolarlık fon sağlayan yatırımcıların dikkatini çekti. Başlangıçta yalnızca çocuk gözlülerine odaklanan girişim, zaman içinde yetişkin segmentine de giriş yaparak hızlı bir büyüme sağladı. Nisan ayında 12 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu başarıyla tamamlayan şirket, kısa sürede yatırımcıların dikkatini yeniden üzerine çekmeyi başardı.

2020’de 4 kişilik ekibe sahip olan Pair Eyewear, 2021’de katılan 65 tam zamanlı çalışanı olduğunu söylüyor. 2022 yılında şirket, daha geniş bir müşteri kitlesini kendine çekmeyi, ekibini büyütmeyi ve benzersiz ürünler sunmayı hedefliyor. Pair Eyewear, sosyal medyada yer alarak yetişkinlerin değiştirilebilir manyetik gözlük çerçevelerine olan ilgisini artırmayı başarıyor. Girişim ayrıca, mevcut lisans anlaşmalarının yanı sıra DC Comics ve Susam Sokağı da dahil olmak üzere ünlü, sanat ve spor alanlarında daha fazla markayı listesine ekleyecek.

Güncel İçerikler