Paribu, erken dönemdeki kripto varlıklarının alım satım işlemleri için duyurduğu Paribu Box’ı bugün kullanıma açıyor

Kripto paraların pre-order satışlarını gerçekleştirmeye başlayan Paribu, bu hizmetine Paribu Box adını veriyor. Hizmet 10 Aralık'ta kullanıma açılıyor.

Kripto dünyasında Türkiye’deki pek çok kişinin tercih ettiği Paribu, yeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Kripto dünyasında yer alan kişilere göre bir kripto para, bir borsada listelenmeden birkaç gün önce pre-order yani ön satış işlemine açılır. Bu işlem sırasındaki kripto varlıklarına da “erken dönem kripto varlıkları” adı verilir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen erken dönem kripto varlıkları, borsalarda listelendikçe genellikle listelenerek kullanıcıların karlarını daha da arttırabilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde kendi blog sayfasında yaptığı açıklama ile Paribu, Metaverse projeleri de dahil olmak üzere erken dönem proje token’larını Paribu Box ile destekleyeceğini duyurdu. 10 Aralık yani bugün kullanıma açılacak Paribu Box, bir soruna geliştirdiği çözüm ile dikkat çeken ve umut vaadeden projelerin alınıp satılabilmesini sağlıyor.

Box ile uygulamasında nasıl bir değişikliğe gidileceğini açıklayan şirket şu sözleri kuruyor: “Paribu, piyasa ekranına bir yenilik getirerek Box’ı hayata geçiriyor. Artık kullanıcılar, mobil ve web uygulamalarında TL, USDT ve Fan sekmelerinin yanı sıra, Box sekmesi üzerinden de işlem yapabilecek.”

Box’ı diğer sekmelerden ayıran farkını da açıklayan Paribu sözlerini şu şekilde toparlıyor:

“Paribu’nun kripto para listeleme kriterleri 18 ana, 56 alt kategoriye ayrılmaktadır. Bunlara bağlı olarak, söz konusu projenin geliştirme kalitesini ve sürekliliğini, topluluğu için erişilebilirliğini, projenin bir soruna çözüm üretme hedefi taşımasını, piyasa derinliğini, güvenlik değerlendirmesini, ekonomisini, gelişim karnesini ve daha pek çok özelliğini inceler.

Paribu’nun ana listesindeki kriterler, gelişim aşamasının henüz erken dönemlerindeki projeler için erişilebilir bir çıta olmamaktadır. Bu noktada Paribu, kullanıcılarına bazı erken dönem projelerine ait kripto varlıkları alıp satma imkânı sağlayacak yeni bir pazar olarak Box sekmesini açmaktadır.”

Listelenen paraların dahil olduğu projeler gelişti büyüdüğünde Paribu’nun ana piyasa sekmesine dahil edilebileceğini belirten şirket, aksi bir durum gerçekleşmesi halinde listelendirmeden kaldırılacağını belirtiyor.

10 Aralık yani bugün itibari ile işleme açılan Paribu Box’un ilerleyen dönemde Metaverse ve Metaverse dışındaki projelere de ev sahipliği yapılacağı belirtiliyor.

Güncel İçerikler