Apple, yılbaşı geleneğini bozmayarak Apple Store uygulamasında kar yağdırmaya başladı

Apple, geleneksel kar yağdırma özelliğini yeniden Apple Store uygulamasına koydu.

Teknoloji devi Apple, kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmak için çalışmaya devam ediyor. Yılbaşı konseptini her alanında uygulayan Apple, bu dönemde mağaza logolarında kırmızı rengi tercih eder, kullanıcıları için özel indirimli cihazlar sunar ve uygulama içlerine gizli öğeler yerleştirir.

Apple Store uygulamasında her yıl Aralık ayında gerçekleştirilen bu eğlenceli deneyim, Apple tarafından tamamen eğlence amaçlı yerleştiriliyor. Yeni yıl coşkusu ile alışveriş yapmak isteyen kullanıcılara farklı hissettirmek isteyen Apple, bu özelliği kullanmak isteyenler için nasıl aktif edildiğini gelin sıralayalım:

  1. Apple Store uygulamasını açın.
  2. Alt bardan Arama sayfasına gidin.
  3. “Arama çubuğuna “Let it snow” yazın.
  4. Yağan karın keyfini çıkarın.

Tüm işlemlerin ardından tüm uygulamaya yayılan kar yağma efekti, kullanıcılar tarafından çok seviliyor. Şayet 3 yıldır uygulamanın bu özelliği Aralık ayında sürekli Apple gündemine geliyor. Uygulamayı kapattığınızda ise kar efektinin durduğunu hatırlatalım.

Apple, bu tarz sürprizler ile karşımıza ilk kez çıkmıyor. Geçtiğimiz Apple Etkinliklerinde şirket, etkinlik sayfasındaki Apple logosuna tıklandığında muhteşem bir AR gösterisi ile bizleri karşılıyordu.

Özelliği kullanabilmek için App Store’dan en güncel Apple Store sürümünün kullanılması gerektiğini belirtelim. Şayet konu hakkında her yıl, düzenli olarak özelliği kullanamadığını belirten kullanıcılar çıkmakta. Bu nedenle en güncel sürümü kullandığınızdan emin olunması gerektiğini hatırlatalım. Ek olarak uygulamayı indirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilir veya doğrudan App Store’dan arama yaparak uygulamayı edinebilirsiniz.

Güncel İçerikler