Çocuklar için bir finansal eğitim platformu olan Goalsetter, 15 milyon dolar yatırım aldı

Gençlere finansal araçlara erken erişim sağlayan ve finansal eğitim veren Goalsetter, 15 milyon dolar yatırım aldı.

Çocuklar için bir finansal eğitim platformu olan Goalsetter, 15 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu kapattığını duyurdu. Seae Ventures tarafından yönetilen finansman, Fiserv, Mass Mutual, Citizens Financial Group ve Astia Fund tarafından desteklendi. Ayrıca NBA yıldızları Kevin Durant ve Carmelo Anthony, ile aktör Anthony Anderson ve Lance Gross da tura destek veren isimler arasında yer aldı.

Yatırım, Goalsetter’ın finansal eğitimi ve tüm Amerikalılar için gelir erişimini dönüştürmeyi taahhüt eden şirketler ve finansal kurumlarla B2B ortaklıklarını ilerletmesine olanak sağlamak amacıyla kullanılacak.

Girişim, müşterilerinin gelecek nesli için varlık yönetimi, banka kartı ve finansal eğitim araçları sunmak için finans kurumları, fintech’ler ve sigorta şirketleriyle birlikte çalışır. Goalsetter ayrıca Fortune 1000 şirketlerine hem çalışanların hem de ailelerinin finansal olarak sağlıklı olmalarına yardımcı olacak çalışanlara sağlanan fayda çözümleri sunar.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki gelir eşitsizliklerinin çok büyük ve ülkenin her köşesinde yaygın olduğunu söyleyen Goalsetter Kurucusu ve CEO’su Tanya Van Court, yeni nesil Amerikalıların tasarruf sahibi, yatırımcı ve mülk sahibi olmasını sağlayarak işe başlamak gerektiğine dikkat çekti.

Goalsetter, gençlere finansal araçlara erken erişim sağlayarak ve finansal eğitim vererek işe başlıyor. Yakın zamanda ailelere güvenle hisse satın alma, satma ve ticaret yapma gücü vermek için Goalsetter Invest‘i piyasaya sürdü. Goalsetter Invest ile tasarruf hesapları, banka kartları, yatırım hesapları, ebeveynler, gençler ve çocuklar için eğlence, oyun tabanlı finansal eğitim sunan Goalsetter, şimdi tüm aile bireyleri için tam özellikli bir finansal uygulamaya sahip.

Güncel İçerikler