Sıcaklık kontrollü akıllı kupa girişimi ve teknoloji platformu Ember, 23.5 milyon dolar yatırım aldı

Tüketicilerin sıcak içecekler için tercih ettikleri içme sıcaklığını ayarlamalarına ve korumalarına olanak tanıyan Ember, 23.5 milyon dolar yatırım aldı.

Küresel sıcaklık kontrol markası ve teknoloji platformu Ember Technologies, Inc., 23.5 milyon dolarlık bir E Serisi finansman turunu duyurdu.

EDBI ile Foxconn Technology Group’un bir yan kuruluşu olan GOLDTek Technology tarafından yönetilen Seri E tur, şirketin yeni ve mevcut yatırımcılarından da destek gördü.

Ember, yeni sermayeyi sıcaklığa duyarlı ilaçları taşıyacak çığır açıcı yeni Ember Cold Chain Technology de dahil olmak üzere sağlık ve tüketici sektörleri için yeni ürün kategorileri geliştirmek amacıyla kullanmayı planlıyor. Sermayenin ayrıca markanın uluslararası ölçekte daha da büyümesine yardımcı olması bekleniyor.

Beş yıl önce Clay Alexander tarafından kurulan Ember, insanlara eksiksiz kişiselleştirme sunan sıcaklık kontrol ürünleri tasarlar ve geliştirir. Şirket, Ember Travel Mug ve Ember Mug ismindeki ürünlerinin piyasadaki en gelişmiş kahve kupaları olduğunu iddia ediyor. Tüketicilerin sıcak içecekler için tercih ettikleri içme sıcaklığını ayarlamalarına ve korumalarına olanak tanıyan Ember, bugüne kadar sıcaklık kontrolü, veri ve bağlantıyla ilgili 129’dan fazla patent verdi.

Bu yatırım turu, Ember için bir dizi önemli dönüm noktasını takip ediyor. Covid-19’dan kaynaklanan benzeri görülmemiş zorluklara rağmen Şirket, Avrupa ve Avustralya gibi önemli uluslararası bölgelerde sırasıyla yıllık %142 ve %172 büyüme ile üç haneli yıllık satış büyümesi gördü. Yakın zamanda şirket, hızla büyüyen ekibini desteklemek için Westlake Village, Kaliforniya’daki yeni bir ofise taşınacağını açıklamıştı. Buna ek olarak, Singapur’da küresel genişlemesini kolaylaştırmak için bir Geliştirme Merkezi açmayı planlıyor. Ekibini bu yıl %76 oranında artırdığını söyleyen firma, 2022’de iki bölge arasındaki ekip büyüklüğünü ikiye katlamayı planlıyor.

Güncel İçerikler