eBay, Sneaker Con’un spor ayakkabı orijinalliği doğrulama platformunu satın aldı

eBay, Sneaker Con'un spor ayakkabı orijinalliği doğrulayıcısı olan kimlik doğrulama platformunu satın aldığı kesin bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Dünya çapında milyonlarca alıcı ve satıcıyı birbirine bağlayan küresel bir ticaret lideri olan eBay Inc. ve Sneaker Con Digital, eBay’in Sneaker Con’un lider bir spor ayakkabı orijinalliği doğrulayıcısı olan kimlik doğrulama işini satın aldığı kesin bir anlaşma imzaladı.

Yapılan açıklamada satın almanın eBay’in Orijinallik Garantisini güçlendirmek için kritik olan eBay ve Sneaker Con arasında devam eden işbirliğinin bir uzantısı olduğu belirtildi.

eBay’in Ekim 2020’de başlattığı hizmet, Sneaker Con’un endüstri uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından platformdan satın alınan belirli spor ayakkabıların tam incelemesini ve doğrulanmasını sunuyor. eBay, Orijinallik Garantisi uygulamasının, insanların eBay’de spor ayakkabı satın alma ve satma şeklini önemli ölçüde değiştirdiğini vurguladı. Bir yıldan biraz fazla bir süre içinde, eBay’de dünya çapında 1,55 milyondan fazla spor ayakkabının orijinalliği doğrulandı.

eBay, yaptığı açıklamada, “Orijinallik Garantisi’nin piyasaya sürülmesinden bu yana, eBay’in kimlik doğrulaması yaptığı ürün çeşitliliği, envanter toplayıcılarının aradığı ürün türlerine ayak uydurmuştur” sözlerine yer verdi. eBay, yeniden satış pazarı trendlerine uyum sağlamak ve topluluğa güvenilir bir pazar yeri sağlayan sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak için tekliflerini geliştirmeye devam edeceğini belirtti.

2009 yılında tasarlanan Sneaker Con, insanların aranan ayakkabıları satın almak, satmak ve ticaret yapmak için bir araya geldiği sektör lideri etkinlikleri aracılığıyla küresel bir spor ayakkabı tutkunu topluluğu yetiştirdiğini iddia ediyor. Sneaker Con’un orijinallik doğrulama işinin satın alınmasıyla birlikte, çok çeşitli bir spor ayakkabı pazarını işleten eBay, topluluğunu güvenle ayakkabı alıp satma konusunda daha da güçlendirebileceğine dikkat çekiyor.

Güncel İçerikler