Avustralya merkezli müşteri katılımı ve ticaret platformu Practice Ignition, 50 milyon dolar yatırım aldı

Muhasebecilerin daha verimli müşteri deneyimleri sunmalarına yardımcı olan müşteri katılım platformu Practice Ignition, 50 milyon dolar yatırım aldı.

Profesyonel hizmet işletmeleri için Avustralya merkezli bir müşteri katılımı ve ticaret platformu olan Practice Ignition, C Serisi turda 50 milyon dolar yatırım aldı. Girişim, bugüne kadar toplamda 75 milyon dolar yatırım almış oldu.

JMI Equity tarafından yönetilen finansman, Tiger Global ve EVP dahil olmak üzere, şirketin yeni ve mevcut stratejik yatırımcıları tarafından katılım gördü.

Practice Ignition, profesyonel hizmet işletmelerinin müşterilerle etkileşim kurma ve ödeme alma şeklini dönüştürmek için Guy Pearson ve Dane Thomas tarafından 2013 yılında kuruldu. Manuel süreçler ve müşterilerden gelen geç ödemeler sonucu ikili, muhasebecilerin gelişmelerine ve daha verimli müşteri deneyimleri sunmalarına yardımcı olan bir platform geliştirdi. Platform, hizmet tabanlı ticareti kolaylaştırmak için Gusto, Xero, Quickbooks ve Zapier gibi önde gelen iş uygulamaları aracılığıyla dijital teklifleri, ödemeleri ve otomatikleştirilmiş iş akışlarını bütünleştiriyor.

Practice Ignition CEO’su ve Kurucu Ortağı Guy Pearson, COVID-19 pandemisinin, küresel profesyonel hizmetler endüstrisinin müşteri etkileşimlerini dijitalleştirmek için artan bir baskıyla karşı karşıya kaldığını belirtti. Pearson, “Müşteri katılımı ve ticaret platformumuzla yeni bir kategori oluşturuyoruz” sözlerine yer verdi.

2021’de platform aracılığıyla iki katına çıkan müşteri gelirlerini neredeyse ikiye katlayan girişim, 6 pazarda binlerce müşteri ve yönetim altındaki 2 milyar ABD dolarının üzerinde müşteri geliri ile işletme ve pazarda önemli bir büyüme sağlama yolunda ilerliyor.

Yeni sermaye ile Asya-Pasifik, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerindeki temel pazarlarının büyümesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Aynı zamanda, Gusto, Intuit ve Thomson Reuters ile olan stratejik ortaklıkları aracılığıyla ABD’ye odaklanarak şirketin uluslararası genişleme planlarını hızlandırmayı planlıyor.

Güncel İçerikler