Yeni nesil müşteri etkileşim platformu Batch, 20 milyon euro yatırım aldı

300 kurumsal şirkete müşteri etkileşim platformu olarak hizmet veren Batch, 20 milyon euro yatırım aldığını duyurdu.

Yeni nesil müşteri etkileşimi platformu Batch, bugün yaptığı açıklamada Expedition Capital liderliğinde ve Orange Ventures katılımında gerçekleştirilen bir finansman turunda 23 milyon dolar (20 milyon euro) yatırım aldığını duyurdu.

Fransız girişim Batch, müşterilerinin dijital dünyanın beraberinde getirdiği teknik sorunların üstesinden gelmelerine ve verimli iletişim deneyimleri yaratmalarına yardımcı olur. Braze, Salesforce, Adobe, Oracle, IBM ve Microsoft’un büyük kurumsal çözümleriyle rekabet eden bir müşteri katılım platformu olan Batch, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve analitik ürünler gibi mevcut veri kaynaklarıyla bütünleşir. Bu şekilde, segmentler oluşturabilir, bildirimleri düzenleyebilir ve müşteri hedeflemesi yapabilir.

70 ekip üyesine ve 300 kurumsal müşteriyle ortaklığa sahip olan Batch, yılda 400 milyar katılım mesajıyla yeni nesil bulut pazarlama platformunu şekillendirmeyi hedefliyor. Şirketin kurumsal müşterileri arasında Le Monde, Le Parisien, Eurosport, BNP Paribas, Société Générale ve Leboncoin gibi markalar yer alıyor.

Batch kurucu ortağı ve CEO’su Simon Dawlat bugün yaptığı açıklamada, bu pazarın dünyanın en büyük yazılım şirketleri tarafından domine edildiğine dikkat çekti. Bu şirketlerin pazar hakimiyetinin yakın zamanda yok olmayacağını kabul eden Dawlat, Batch platformunu, yeni nesil pazarlama ve müşteri etkileşim platformları ve yeni tüketici deneyimleri için inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. Dawlat, bu sürecin ne kadar zorlu olduğunu, teknolojik ve operasyonel uzmanlığın senkronizasyonu gerektirdiğini ilk elden bildiğini ekledi.

Bugünkü finansman turuyla şirket, daha fazla yeteneği çekmek ve mevcut yetenekleri elde tutmak için kendi iç kültürüne yatırım yapmak istediğini belirtti. Girişim ​​ayrıca, ürününü daha da geliştirmek ve yeni müşteriler edinmek için satış ve pazarlama alanında daha fazla insanı işe almayı hedefliyor.

Güncel İçerikler