Avrupa’nın en büyük Apple mağazası olacak Apple Bağdat Caddesi, 22 Ekim Cuma günü açılıyor

İstanbul'un yeni gözdesi olacağını iddia eden Apple, Bağdat Caddesi'nde açacağı yeni mağazasının ne zaman açılacağını duyurdu.

Teknoloji devi Apple, mağaza ve ürün yelpazesini arttırmaya yönelik duyurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Türkiye’de açacağı üçüncü mağaza olacak Apple Bağdat Caddesi mağazası için herhangi bir tarih belirtmeyen Apple, açılış tarihini web sitesi ve mail bülteni yardımıyla paylaştı.

Doğu Avrupa’nın en büyüğü olacak bu Apple mağazası resmi olarak 22 Ekim günü açılacak. Saat 10.00 itibari ile içeriye alımların yapılacağı mağaza için pandemi nedeniyle rezervasyonu giriş sağlanacak. 22 Ekim günü Genius desteği sağlamayacak şirket, o gün mağazayı görmeye gelen kişilere tüm mağazayı ve özelliklerini anlatacak.

Teknoloji devi Apple, orada yer alacak bazı şanslı kişilere de hediyeler dağıtacak. Bilindiği üzere Apple, her mağaza açılışında sınırlı sayıda o mağaza için ürettiği tekstil ürünlerini ziyaretçilere hediye eder. Şirketin, geleceği devam ettirerek aynı davranışı bu mağazada da gerçekleştirmesi bekleniyor.

Mağaza açılışına katılması beklenen Apple’ın Retail ve Çalışanlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Deirdre O’Brien, maalesef mağaza açılışına katılım gösteremeyeceğini belirtti. Aynı zamanda Deirdre;

“Türkiye bizim için çok önemli bir ülke, şu anda da toplam 800 çalışanımız bulunuyor. Bağdat Caddesi’nde açılacak olan yeni mağazada 130 kişiyi istihdam edeceğiz.”

Mağaza için tam bir yaratıcılık yuvası olacağını da belirten Deirdre;

“Yeni mağazadaki altı haftalık programlar ile sanatçılarla gençleri buluşturacağız. Kodlama, fotoğraf, resim gibi konularda tamamen ücretsiz olarak gençlerle bir araya gelmeyi planladık. Yaratıcılığa açık herkesi Apple’ın yeni mağazasına davet ediyoruz.”

Mağazada gerçekleştirilecek ilk Today at Apple etkinliği de belli oldu. Perspektif İstanbul olarak adlandırılan bu etkinliğin içeriğinde ne olduğu henüz bilinmiyor. Bu etkinlik türünün sadece Apple Bağdat Caddesi mağazasına özel olduğunu da hatırlatalım. Today at Apple etkinliklerini keşfetmek için buraya tıklayın.

Mağaza hakkında daha detaylı bilgi almak için buradaki bağlantıya tıklayarak Apple web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler