Apple, Uzamsal Ses desteği sunan 3. nesil AirPods modelini duyurdu

Apple, müzik deneyimini artıracak uygun fiyatlı yeni AirPods modelini tanıttı.

Teknoloji devi Apple, yeni ürün ve hizmetlerini kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Bugün 20.00 itibari ile Eylül ayında gerçekleştirdiği özel etkinliğinin ikincisini gerçekleştiren Apple, müzik alanında geliştirdiği bazı yenilikleri duyurdu. Bu duyurular arasında en dikkat çeken ise Uzamsal Ses desteği sunan uygun fiyatlı 3. nesil yeni AirPods modeli.

Tasarımsal olarak değişikliğe giden şirket, yeni AirPods modelinde AirPods Pro’ya oldukça benzeyen bir form tercih etmiş. AirPods Pro’yu temel alan bu kablosuz kulaklıklar kullanıcılara, uygun fiyatlı maksimum özellik isteyenler için karşımıza çıkıyor.

Yeni AirPods 3, AirPods Pro’da yer alan silikon uçlar yerine alışılmış AirPods modelindeki kulak içi kulaklık tasarımını koruyor. Böylece şirket, uygun fiyatlı bir form sağlayarak evrensel bir uyum sağlamayı amaçlıyor.

3. nesil yeni AirPods, Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu gibi AirPods Pro ve AirPods Max’de yer alan bazı gelişmiş özelliklere sahip değil. Ancak şirket, Apple Music deneyiminizi oldukça arttıracak Uzamsal Ses’i bu kulaklıklara yerleştirmiş. Aynı zamanda Apple, kulaklıklara yerleştirdiği yeni sensörler sayesinde sürükleyici bir surround ses deneyimi yarattıklarını belirtiyor.

Tam şarj ile 6 saate kadar kullanabilme deneyimi sunan AirPods 3, Bul ağını ve MagSafe ile şarj olabilme imkanı da destekliyor. 5 dakikalık kısa bir şarj ile 1 saatlik kullanım imkanının yer aldığı cihazda hızlı şarj desteğinin de yer aldığını belirtelim.

Henüz Türkiye’de ne kadar fiyat etiketine sahip olacağı belli olmayan cihazın Amerika’da 179 dolarlık bir fiyatı bulunuyor. Aynı zamanda cihaz, bugün itibari ile ön siparişe açılacak.

Yeni AirPods modeli hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Güncel İçerikler