Türkiye’nin en büyük Apple mağazası çok yakında açılıyor: Apple Bağdat Caddesi

Apple'ın Türkiye'deki merakla beklenen yeni mağazası için duyuru sonunda gerçekleştirildi. Apple Bağdat Caddesi çok yakında sizlerle.

Ürün ve cihaz kalitesi ile kullanıcılarını mutlu deneyimler yaşatmaya odaklayan Apple, yeni duyurularını paylaşmaya devam ediyor. En yeni duyurusunu bugün sabah gerçekleştiren Apple, Caddebostan’da açılması beklenen yeni mağazasını resmi olarak duyurdu.

Apple Bağdat Caddesi olarak isimlendirilen mağaza; Avrupa’nın ise en büyük Apple Store’u söylentilerine sahip. “Büyük küçük, uçuk kaçık. Kapımız her fikre açık.” mottosu ile bizleri karşılayan Apple, mağaza açılış görselinde mağazada harika vakit geçiren pek çok insan figürüne yer veriyor.

“İstanbul’un kalbi Bağdat Caddesi’nde çok yakında yeni bir mağaza açıyoruz.” – Apple Türkiye

Yeni mağazada neler yapabileceğinizi de açıklayan Apple Türkiye ekibi, konu hakkında bu açıklamaları paylaşıyor: “Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle ve büyük küçük, uçuk kaçık tüm fikirlerinizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Apple Bağdat Caddesi mağazasının ne zaman açılacağı ise merak konusu. Ancak söylentilere göre Apple Akasya’da görev alan bazı çalışanların, bugün itibari ile Apple Bağdat Caddesi mağazası için destek verecek. Mağazanın açılışı için ise genellikle bu sürecin 2-3 hafta sürdüğünü belirtelim.

Mağazanın 2 katlı olması ve bahçesinde harika vakit geçirebileceğiniz masa, sandalye gibi çeşitli kafe ürünlerinin de yer alması bekleniyor. Şayet görsele de bakıldığında bu söylentiler karşılığını buluyor.

Mağaza hakkında daha detaylı bilgi almak için Apple’ın mağaza için oluşturduğu web sitesini kontrol edebilirsiniz. Sayfaya erişmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Güncel İçerikler