Apple Watch Series 7 için beklenen ön sipariş süreci başladı

Apple, yeni nesil giyilebilir teknolojisi Apple Watch Series 7'nin ön sipariş sürecini 50'den fazla ülke ile birlikte Türkiye'de de başlattı.

Teknoloji devi Apple, yeni ürün ve hizmetlerini kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Apple Watch Series 7 için 8 Ekim tarihini işaret eden Apple, 15.00 itibari ile kullanıcılardan ön sipariş almaya başladı.

Resmi satış fiyatını da ön sipariş ile beraber duyuran Apple, tüm Apple Watch serisinin fiyatlarını güncellediği dikkat çekiyor. 4.399 TL başlangıç fiyatına sahip olan 41mm’lik ekrana sahip Apple Watch Series 7’nin 45mm’lik ekrana sahip olan seçeneği ise 4.699 TL‘den satışa sunuluyor.

140 – 210 mm arası bilek ölçülerine uygun olan standart bir kayış ile gelen Apple Watch Series 7’nin pek çok özelleştirilebilir kayışı da bulunuyor. Apple Watch Series 6 ve SE modelleri ile uyumluluk gösteren bu kayışlar sayesinde eski kayışlarınızı, Apple Watch Series 7 modelinde de kullanabileceğiniz anlamını taşıyor.

Apple Watch Series 7 pek çok yeni akıllı özelliği de beraberinde getiriyor. Bir önceki nesile göre %20 daha büyük ekrana sahip olan bu akıllı saat, iPhone 12’de yer alan kırılmaz camı barındırıyor. Yine bir önceki nesle göre %33 daha hızlı şarj olabilen Series 7, dilediğiniz yerde EKG çekebilmenize olanak sağlıyor.

Kandaki oksijeni ölçerek genel sağlık durumunuz hakkında bilgi edinebileceğinizi söyleyen Apple, açık hava bisiklet sürüşlerinde kaza yaptığınızı otomatik olarak algılayabiliyor ve acil servislere anlık bildirim gönderebiliyor. Aynı zamanda antreman sıralarında mola verdiğiniz durumları anlayabilen Series 7, antrenmanı durdurarak aktif kalori miktarınızı daha doğru şekilde hesaplayabiliyor.

Siyah, gümüş, altın, kırmızı, yeşil ve mavi renklerinin bulunduğu Apple Watch Series 7, Always on Display modunda %70’e kadar daha parlak ışık da kullanıcılara sunuyor. Apple’ın bu yeni nesil akıllı saatini ön sipariş vermek için ise Online Apple Store’a bir göz atmak gerekiyor. Online Apple Store’a hemen erişmek için burayı tıklayın. 

Güncel İçerikler