Xbox, 20. yıl dönümüne özel yeni aksesuarlarlarını duyurdu

Xbox, 20. yılı için geliştirdiği yeni şarj standını, kulaklığını ve temasını ortaya çıkardı.

Microsoft çatısı altında çalışmalarına devam eden Xbox, yeni donanım ve özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Yirminci yıl dönümüne özel şirket, geliştirdiği yeni donanım ürünlerini kullanıcıları ile paylaştı.

Bir adet kol, kulaklık ve Razer iş birliği ile geliştirilen şarj standını duyuran Xbox, tüm ürün temalarını konsolun ana renkleri olan siyah ve beyaz olarak tercih ediliyor. Kol tasarımında zarif ve estetik bir form tercih eden şirket, şeffaf bir ön panele sahip.

Kolda yer alan düğmelerin ise tamamen gri bir renk ile kullanıldığı görülen kolda, Xbox düğmesi tamamen aynı şekilde gösteriliyor. Arka bölümü ise tamamen düz bir yeşil renk ile kaplanmış.

Yeni Bir Tema

Yirminci yıl dönümüne özel olarak tasarlanan dinamik arka plan temasının yer aldığı bu yeni tema, özel olarak geliştirilen Xbox Series X ve S konsolları ile eşleştirilmesi ile elde edilebiliyor. Bu tema Xbox One ve Xbox 360 ile maalesef ki kullanılamadığını belirtelim.

20th Anniversary Edition adının verildiği kol, 15 Kasım’dan itibaren satın alınabiliyor. Dünya çapında seçili marketlerden alınabilecek bu kol için belirlenen fiyat ise 70 dolar. Çok yakında ön siparişe açılacak bu kolun ne zaman Türkiye’ye geleceği ise merak konusu.

Sterio Kulaklık

Yeni yıl dönümü için piyasaya sürülecek Xbox’un bir diğer ürünü ise sterio kulaklık. 15 Kasım itibari ile satışa çıkacak ürün, an itibari ile 70 dolar karşılığında an itibari ile ön satışta. Kulaklığın tasarımına bakıldığında ise şeffaf ön paneller dikkat çekerken, yeşilin daha farklı bir tonu da kulaklıkta tercih edilmiş.

Hızlı Şarj Standı

Xbox’un satışa çıkardığı bir diğer ürün ise hızlı şarj standı. Evrensel bir kullanım imkanı sunan cihazda 20th Anniversary logosu oldukça dikkat çekiyor. Kulaklıkta gördüğümüz şeffaf detaylar ve yeşil vurgular, bu şarj cihazında da karşımıza çıkıyor. Bu şarj cihazının da 15 Kasım’dan itibaren satışa çıkması bekleniyor.

Güncel İçerikler