Bristol’de küçük bir depoda kurulan Huboo, 81 milyon dolar yatırım aldı

KOBİ'lerin tam potansiyellerini ortaya çıkarmak için hizmet veren Huboo, B Serisi finansman turunda 81 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Bristol merkezli e-ticaret depolama şirketi Huboo, B Serisi finansman turunda 81 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Mubadala Capital tarafından yönetilen finansman turuna Stride, Ada Ventures, Hearst, Episode 1 ve Maersk Growth gibi isimler destek verdi.

Şirketin ticari platformu, Amazon, eBay ve Shopify gibi çevrimiçi pazar yerleriyle entegre olmak için uygulama programlama arayüzleri kullanarak D2C markalarının siparişleri görüntülemesine ve izlemesine ve envanterlerini bir gösterge panosunda yönetmesine olanak tanır. Şirket ayrıca depo operasyonlarını yönetmek için özel bir yazılıma sahiptir.

2017 yılında e-ticaret ve teknoloji geçmişinden gelen Martin Bysh ve Paul Dodd tarafından KOBİ işletmelerinin tam potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için Bristol’de bir depoda kuruldu. Şirket, şu anda Birleşik Krallık’ta dört sipariş karşılama merkezi, Hollanda’da bir tesisine sahip ve önümüzdeki aylarda diğer Avrupa pazarlarına açılmayı planlıyor. Şirket, küçük ve büyük 1000’den fazla müşterisi olduğunu söylüyor.

Huboo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Martin Bysh yaptığı açıklamada, “Çok sayıda yeni ve mevcut perakende işletmesi artık geleceğini e-ticarette görüyor, ancak herkes bir çevrimiçi mağaza kurup saatler içinde satış yapmaya başlasa da, e-ticaret altyapısı endişe verici bir şekilde modası geçmiş, verimsiz ve pahalı” sözlerine yer verdi. Bysh, “Mubadala’yı aramızda görmekten heyecan duyuyoruz ve planlarımızı geliştirmek için sabırsızlanıyoruz. Bu artış, teklifimizi daha geniş bir uluslararası ölçekte sunmamızı, hizmet teklifimizi genişletmemizi, yazılım geliştirmemizi sürdürmemizi ve büyüyen ekibimize daha fazla yatırım yapmamızı sağlıyor” dedi.

Güncel İçerikler