Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing, İstanbul pazarına açılıyor

Çevre dostu elektrikli mobilite çözümleri ile şehir içi mobilitenin, geleneksel araç sahipliğinden paylaşımlı sistemlerle ortak kullanıma doğru evrilmesini misyon edinen GO Sharing, 45 kilometre hıza çıkabilen e-mopedleri ile İstanbul’un trafik ve park sorununa alternatif çözüm sunmayı amaçlıyor.

8.000’den fazla elektrikli mopedi ile 30 Avrupa şehrinde faaliyet gösteren Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing, İstanbul’da da faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

GO Sharing’in yeşil renkli mopedleri, Hollanda, Avusturya, Belçika ve Almanya’dan sonra rotayı Türkiye’ye çevirdi. Paylaşımlı e-moped uygulaması GO Sharing, şehir içinde saatte maksimum 45 kilometre hızla seyahat etme olanağı sağlarken bu sistemi, geçerli bir sürücü ehliyetine (M, A veya B sınıfı) sahip olan herkes, kolaylıkla kullanabiliyor. Paylaşımlı e-mopedler, kayıt ve açılış ücreti olmadan dakikada başına ücretlendirilerek 7/24 kiralanabilecek.

Mobiliteyi herkes için erişilebilir hale getiriyor

Geçtiğimiz aylarda Avusturya’nın Viyana ve Belçika’nın Antwerp, Almanya’nın Köln, Düsseldorf ve Saarbrücken kentlerinde elektrikli mopedleri ile hizmet vermeye başlayan GO Sharing, dünyanın trafikte en çok zaman geçirilen şehirlerinden olan İstanbul’da trafik ve park derdi olmadan keyifli bir yolculuk deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Daha yaşanabilir ve sürdürülebilir yeşil bir dünya yaratmayı amaçlayan GO Sharing, paylaşımlı mobiliteyi herkes için erişilebilir hale getirmek istiyor ve mobiliteye yönelik küresel tutumu; araç sahipliğinden kullandığın kadar öde modeline doğru değiştirmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler