6 Ekim’de online olarak gerçekleştirilecek QNBEYOND Demo Day’de sahne alacak 8 girişim

QNBEYOND'un üçüncü demo day'inden 8 girişim, 6 Ekim günü saat 16:00’da gerçekleştirilecek etkinlik ile mezun oluyor.

QNB Finansbank’ın Hızlandırma Programı QNBEYOND‘un 3. Dönem Online Demo Day etkinliği 6 Ekim günü saat 16:00’da YouTube Premiere yayınıyla ekranlara geliyor.

Demo Day’e online kayıt yapmak için bu bağlantıyı tıklayın.

Etkinlikte QNB Finansbank ile girişimciler arasında kurulan çok sayıda iş birliği, girişimlerin dikkat çekici büyüme oranları, tamamlanan yatırımlar, yurtdışı açılımları, ürün lansmanları ve daha çok sayıda ilgi çekici detay sahnede izleyicilerle paylaşılacak.

QNBEYOND’un geniş mentor ağından 10’larca farklı mentorla tanışan girişimciler, aynı zamanda QNBEYOND iş ortaklarının sunduğu çok sayıda indirimden de faydalandılar.
Önemli büyüme oranları yakalayan girişimleri daha yakından tanımak için QNBEYOND Online Demo Day’i takviminize eklemeyi unutmayın.

QNBEYOND 3. Dönem Online Demo Day’de sahne alacak 8 girişim:

  • Ango AI: Yazılım platformu ve nitelikli işgücü ile global yapay zeka takımlarına ekspres veri etiketleme servisi sunmaktadır.
  • Assistbox: Müşterilere uzaktan hizmet verilebilmesi için geliştirilmiş bir online iletişim platformudur.
  • Hedgeblue: Hazineleri risk yönetimi konusunda destekler, riskten korunma muhasebesi yazılımı ile raporlama ihtiyaçlarını karşılar.
  • Infoset: Şirketlerin tüm destek ve satış kanallarını tek bir yerden yönetmelerini, operasyonlarını kolaylaştırmalarını sağlar.
  • Magnetiq: Hazır reklam şablonları ile tüm dijital reklamların yönetimini tek bir arayüzden gerçekleştirir.
  • ParkPalet: Şirketlerin depolama hizmeti ve e-ticaret lojistiği ihtiyaçlarını tek platformdan çözmelerini sağlar.
  • Playbook: Playbook mavi yakalı ve gig-ekonomisi çalışanları için mobil bir eğitim ve iletişim aracıdır.
  • Spiky.ai: Eğitim ve online görüşmeler için takım ve çalışan seviyesinde etkileşimi arttırmayı amaçlayan, yapay zeka tabanlı ileri analitik platformudur.

Güncel İçerikler