Sağlık sektöründe dijital personel yönetimi sunan Paris merkezli girişim: Hublo

Sağlık tesislerinin personel yönetimi ihtiyaçlarına uygun dijital bir çözüm sunan Hublo, 22 milyon euro yatırım aldı.

Hastane, klinik ve bakım tesislerinde işe alım sürecini ve personel bağlılığını iyileştirmeyi amaçlayan Hublo, dijital bir personel yönetimi çözümü sunuyor. Sağlık hizmetlerinde insan kaynakları yönetiminde devrim yarattığını iddia eden Hublo, personel değişim ve işe alımları hızlandıran ve verimli hale getiren çevrimiçi bir platform sunuyor.

Whoog ve medGo’nun birleşmesinden doğan girişim, sağlık sektöründeki personel yönetimi ve devamsızlık sorununa çözüm bulmaya çalışıyor. Sağlık hizmeti sağlayıcılarını çalışanlar, personel bulma kurumları ve geçici çalışanlarla bağlayan bir merkez görevi gören şirket, personel yönetimine yardımcı oluyor.

Hublo, şu anda Fransa ve Almanya’da yaklaşık 2.800 hastane, klinik ve bakımevinin yanı sıra 400.000’den fazla kayıtlı ve aktif sağlık uzmanına hizmet vermektedir. Personel yöneticilerinin işlerini daha da kolaylaştırmak için maaş bordrosu ve vardiya yönetimi gibi bir dizi mevcut yazılım aracıyla da entegre olan Hublo, artık her sağlık tesisinin ihtiyaçlarına uygun dijital bir çözüm sunabileceğine dikkat çekiyor.

Paris merkezli girişim, geçtiğimiz günlerde bir finansman haberini de duyurmuştu. Revaia (eski adıyla Gaia Capital Partners) ve Acton Capital’den 22 milyon euro yatırım alan şirket, yeni finansmanı önümüzdeki 1,5 sene içinde dört yeni Avrupa ülkesinde faaliyetlerine hızla başlamak için kullanmayı planladığını açıklamıştı.

Hubo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Antoine Loron, yatırım haberinden hemen sonra yaptığı açıklamada, “Avrupa’daki sağlık sistemini iyileştirmenin, sağlık profesyonellerinin temel işlerine ve bakımlarına odaklanabilmeleri için günlük yaşamlarını basitleştirmeyi gerektirdiğine inanıyoruz. Hublo’daki görevimiz, bu profesyoneller için mümkün olan en basit ve en verimli dijital İK yönetim araçlarını geliştirmek ve dağıtmaktır,” sözlerine yer vermişti.

Güncel İçerikler