Üç boyutlu yazıcı üreten yerli girişim Zaxe, son teknolojilerle donattığı yeni ürünlerini duyurdu

3D yazıcı firması Zaxe, teknoloji dünyasında çığır açacak üç yeni modele imza attı. Ar-Ge ekibiyle uzun süredir geliştirdikleri yazılım, donanım ve yenilenmiş tasarımları ile Zaxe ‘xLite+’, ‘Z2’ ve ‘Z3’ modellerini, dünya pazarları ile aynı anda Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde tüm kullanıcılarına tanıtacak.

Sayısı 600’e ulaşmış eğitim kurumu ve binlerce sanayi kuruluşunda ürünleri kullanılan 3D yazıcı firması Zaxe, 3 yeni ürününü tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Zaxe Ar-Ge ekibinin iki yıldır büyük inanç, özveri ve bilgi ile becerisini koyduğu; Türkiye’yi teknoloji alanında gururlandıracak 3 yeni ürünü, hem yurt dışı pazarlara sunulmak üzere hem de Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji fuarında tüm 3 Boyutlu yazıcı kullanıcılarına tanıtmak üzere hazır edildi. Kurucu Baki Gezgen “Yeni yazıcılarımız ile hedefimiz, yazılımından donanımına, ana kartından tasarımına kadar uçtan uca yepyeni bir 3D ekosistemi yaratmak” dedi.

3D yazıcı sektörü, Zaxe’nin yeni 3D yazıcılarının teknik ve tasarımını konuşacak

Zaxe Kurucuları Baki Gezgen ve Aydonat Atasever “Yeniliklerin öncüsü olmak aynı zamanda da küresel bir oyuncuya dönüşme vizyonumuz gereğince; yatırımcılarımız, yöneticilerimiz, Ar-Ge ve mühendis ekiplerimizle iki yıllık çok yoğun bir çalışma dönemi sonucunda xLite+, Z2 ve Z3 adlı yeni modellerimizi oluşturduk. Zaxe, bu üç ürünü hayata geçirirken teknoloji ithal eden bir pozisyonda olmak yerine kendi teknolojisini üreten ve yurt dışına ihraç eden bir noktada olmayı hedefledi. xLite+, Z2 ve Z3 modellerimizin dış görünüşünden, ancak servis uzmanlarının bakım sırasında karşılaşacağı en küçük parçasına kadar Zaxe yeniden tasarladı ve hayata geçirildi” dediler.

Video ile kurulum ve kullanım hizmeti

Yeni ürünleri hayata geçirirken mottolarının ‘sadelik’, ‘uzun ömürlülük’ ve ‘kolay kullanım’ olduğunu ifade eden Zaxe Yönetici Ortağı Emre Akıncı “Yeni xlite+ modelimize eklediğimiz wi-fi özelliği sayesinde 3D yazıcı konusunda hiç bilgisi olmayan ve nasıl kullanacağına dair kaygı yaşayan kişiler ister uzaktan video yöntemiyle isterse de ofisimizden kurulum ve kullanıma ilişkin bizden destek alabilecekler.”

Zaxe 3D yazıcılar ile 3 basit adımda baskı alınabilecek

Xlite +, wi-fi özelliğinin ve şık görüntüsünün yanında, aynı zamanda çok kolay bir kullanıma sahip olması için yüzlerce fikirden yola çıkarak bir teknoloji ürettiklerini anlatan Zaxe Ar-Ge ekibi , xLite+ yazıcımızın benzerleriyle kıyaslandığında onların bir baskı alabilmesi için gereken onlarca adımı yerine, xLite+’ın sadece 3 adımda baskı alabilmesini sağlayan çok kolay bir kullanıma sahip olduğunu belirtti. Tüm öğrencilerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri ve 3 Boyutlu dünyalarını yazıcımıza dökebilecekleri bir imkân sağladık.

KOBİ ve sanayi üreticileri için Z2 ve Z3 erişilebilir fiyatlarla

Z2 ve Z3 modelleri hakkında bilgi veren Kurucu Baki Gezgen, şunları söyledi: “Zaxe’nin halihazırda kullanılan ve çok sevilen Z1 ve Z1 Plus modelleri Z2 ve Z3 modellerine dönüştü. Burada önemli bir fark var; Z2 ve Z3 modellerimiz sanayi üretiminin ihtiyaç duyduğu ürünleri muadili yabancı menşeli rakiplerine göre geliştirdiği yeni yazılımı ve donanımı sayesinde çok daha hızlı şekilde üretiyorlar. Öte yandan ticaret dünyasının çok seveceği başka bir özelliği ise; bu ürünlerin Avrupa ve Amerika’daki eş değerlerine göre fiyat avantajı sunmasından geliyor. Zaxe olarak, sadece ürünlerimizin tasarımından donanımına kadar yüksek teknoloji ile üretmekle kalmadık, aynı zamanda bu teknolojinin erişilebilir olması için de çalıştık. Üreticilerimizin bu fiyat avantajını çok seveceğini, üstün kaliteli yerli teknolojiyle donatılmış 3D yazıcılarımıza olan ilgilerinin daha da artacağını düşünüyor ve bunun için adımlarımızı atıyoruz.”

Güncel İçerikler