Personel yönetim hizmetiyle zaman tasarrufu sağlamayı amaçlayan girişim: Skello

Personel yönetim hizmeti olarak faaliyet gösteren Skello, otomasyon yetenekleriyle üstün iş gücü planlama ve zaman yönetimi sağlıyor.

Şirketlerin çalışma programlarını yönetmelerine yardımcı olan Fransız girişim Skello, hem yöneticiler hem de çalışanlar için çevrimiçi bir hizmet platformu olarak hizmet sunuyor.

2016 yılında Quitterie Mathelin-Moreaux, Emmanuelle Fauchier-Magnan ve Samy Amar tarafından kurulan Skello, restoran işletmecilerinin ve otelcilerin zamanlama sorunlarını çözmek için oluşturulmuştu. Amacının tüm profesyonelleri İK yönetiminde desteklemek olduğunu söyleyen Skello, personel organizasyonunun zaman alıcı ve tekrarlayan görevlerinden kurtarıyor. Ayrıca, şirket içi iletişimi ve çalışma yöntemlerini iyileştirmeye odaklanan bir paket sunuyor. Bugün Fransa, Belçika ve İsviçre’de günlük olarak 7.000’den fazla satış noktasını desteklediğini söyleyen şirket, 120 binden fazla kullanıcıya erişim sağlıyor.

Sadece birkaç yıl içinde kullanım kolaylığı ve üstün otomasyon yetenekleriyle müşteriler tarafından takdir edilen bir iş gücü planlama ve yönetim çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin son yeniliklerinden biri olan “Smart Planner” özelliği, sözleşmeye dayalı kurallar, çalışma süresinin tahsisi ve iş istasyonlarıyla ilgili kısıtlamalar dikkate alınarak kişiye özel programların oluşturulmasına olanak tanıyor. Böylece, çalışanlara ayda ayda tahmini 20 saat zaman tasarrufu yaptırıyor.

Skello perakende, konaklama, spor salonları, eczaneler ve daha fazlası gibi birçok sektördeki şirketlerle çalışmalarını sürdürüyor. Personel yönetim hizmeti için daha öncesinde yalnızca Microsoft Excel kullanan birçok işletme, şimdi Skello’nun başarılı otomasyon hizmetinden yararlanıyor.

2018 yılında 6,9 milyon dolarlık A serisi yatırım haberine yer verdiğimiz Skello, geçtiğimiz gün 47,3 milyon dolarlık bir finansman turunu kapattığının haberini duyurdu. Partech tarafından yönetilen tura XAnge ve Aglaé Ventures da katıldı. Şu anda 7.000 satış noktasında kullanılmakta olan Skello, daha fazla Avrupa ülkesine açılmak ve 2022 yılına kadar ekibin büyüklüğünü 150 çalışandan 300 çalışana çıkarmak istiyor.

Güncel İçerikler