Skello, personel yönetim hizmeti için 6,9 milyon dolar yatırım sağladı

Fransa merkezli Skello, Aglaé Ventures, XAnge, Jean-Baptiste Rudelle ve Thomas Landais’in de aralarında olduğu yatırım turundan 6,9 milyon dolar yatırım sağladı.

Skello, can sıkıcı yönetici görevlerinden biri olan vardiya ve personel sorunlarını takip etmeyi kolaylaştıran ve zaman tasarrufu  sağlamayı amaçlayan hizmet anlayışı sunuyor. Eğer bir bar, restoran ya da otel yöneticisi olarak çalışıyorsanız görev dağılımını belirledikten sonra kolayca koordinasyon sağlayabilirsiniz. Skello kullanan işletmelerin garson, resepsiyon görevlisi ve diğer personel üyeleri görev planını sms ve e-posta ile alırlar ayrıca vardiya değişimi veya herhangi bir sorun için çalışanların geri kalanıyla haberleşmek için kullanabilirler.

Skello personel koordinasyonu sağlamanın yanı sıra ayın sonunda prim, izin ve benzeri detayları raporlayabiliyor. Eğer daha fazlasını bekliyorsanız skello personel harcamaları mali hareketleri veri grafiğine dönüştürebilir ve anlaşılması kolay görsel grafik oluşturur.

Bu işi yapan ve yapmaya çalışan birçok şirket var hatta bazı restoranlar hala Excel kullanmaktan vazgeçmiyor ancak küçük işletmeler için pek sorun olmayacak bir yöntem olsa da ölçeklendirme için verimsiz bir yöntem. Skello, Alain Duracasse, Planet Sushi ve Accor Hotel ve Ibis işletmelerinde 30.000 personel tarafından kullanılıyor.

Bugünki finansman turu sonrası şirket, parakende ve sağlık gibi yeni sektörlere açılmak istiyor. Skello’nun sonraki planı ise Avrupa ülkelerine açılmak.

Güncel İçerikler