WePlay Ventures’tan yatırım alan Hero Concept’in üçüncü oyunu Mayhem Brawler, ilk haftayı başarıyla geride bıraktı

Türkiye’nin ilk ve tek PC ve tüm konsollara oyun geliştiren stüdyosu Hero Concept’in üçüncü oyunu Mayhem Brawler, başarılı bir ilk haftayı geride bıraktı.

19 Ağustos tarihinde çevrimiçi mağazalarında yerini alarak binlerce oyuncusuyla buluşan Mayhem Brawler, ilk haftasını başarıyla geride bıraktı. Mayhem Brawler’ı tıpkı önceki oyunları Doughlings: Arcade ve Doughlings: Invasion gibi Steam, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch’te yayınlayan Hero Concept, bu kez oyunlarını tüm çevrimiçi mağazalarda eş zamanlı olarak yayınlayarak operasyonel bir başarıya imza atmanın da gururunu yaşıyor.

Yayınlandığı andan itibaren oyunculardan olumlu geri dönüşler alan ve sosyal medyada yüzlerce içeriğe konu olan Mayhem Brawler, şimdiden kemik bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı. Hardcore Gamer ve Nintendo Life gibi oyun basınına yön veren platformlardan da yüksek not alan Mayhem Brawler’ın yaratıcısı Hero Concept, oyuna vereceği desteğin gelecek olan geri bildirimler eşliğinde devam etme garantisini daha ilk haftadan yayınladığı güncelleme ile verdi.

Hero Concept’in kurucu ortağı ve kreatif direktörü Serkan Özay, “WePlay’in katılımı ve Mayhem Brawler’ın başarısıyla Hero Concept’i kısa bir sürede bambaşka bir lige taşımış olduk. Bunun Türk oyun sektöründe PC ve konsol tarafında hem geliştirici, hem de yatırımcı yönünden olumlu bir örnek teşkil edeceğine inanıyorum.” şeklinde görüşlerini belirtti.

Hero Concept’i daha yakından tanımak ve Mayhem Brawler oyununu incelemek için web sitesini inceleyebilirsiniz.

Güncel İçerikler