Apple, iPhone 13 ve daha fazlasının yer alacağı yeni özel Apple Etkinliği’ni duyurdu

Apple, iPhone 13 ve Apple Watch Series 7 başta olmak üzere yeni ürünlerini tanıtacağı özel Apple Etkinliği'ni duyurdu. Etkinlik, 14 Eylül akşamı TSİ 20.00'da gerçekleştirilecek.

Teknoloji devi Apple, ürün serilerini tanıtmak için gerçekleştirdiği özel Apple etkinliklerine devam ediyor. iPhone 13 ve Apple Watch Series 7‘nin yakında tanıtılacağı ihtimalleri sonunda Apple tarafından etkinlik tarihinin açıklanması ile netlik kazanmış oldu.

Etkinlik için belirlenen tarih ise 14 Eylül Salı. Tamamen online olarak gerçekleştirilecek etkinlik Apple Park‘tan yayınlanacak. Her etkinlikte olduğu gibi Apple, bu etkinliği içinde bir slogan belirliyor. Türkçe karşılığı tam olarak bulunmasa da etkinlik için için belirlenen slogan: “California Streaming.

14 Eylül günü Türkiye saati ile 20.00‘da gerçekleştirilecek etkinlik, COVID-19 pandemisi nedeniyle yeniden online olarak düzenlenecek. Etkinlik her zaman olduğu gibi Apple’ın web sitesinden, YouTube kanalından veya Apple TV uygulaması yardımıyla izlenebilecek.

Beklentiler ve Daha Fazlası

Apple’ın bu etkinliğinde fazlasıyla ortaya çıkan iPhone 13 iddialarının sonrasında şirketin resmi olarak bu duyuruyu gerçekleştirmesi bekleniyor. Söylentilere göre şirket, iPhone 13 ile daha küçük bir çentik, kamera geliştirmeleri, 120 Hz ProMotion ekran teknolojisi ile bizleri karşılayacak.

Ayrıca bu etkinlikle yer alması beklenen bir diğer ürün de Apple Watch Series 7. Yepyeni düz kenarlara sahip bir tasarım ile karşımıza çıkması beklenen bu akıllı saat, serinin eski modellerine göre ciddi bir değişim yaşayacağı ön görülüyor. Bununla birlikte sosyal medyada yayınlanan bazı raporlar, Apple’ın bu saatin üretimi konusunda ciddi sıkıntılar çektiği yönünde.

Apple’ın ek olarak bu etkinlikte yeni AirPods’ları tanıtması bekleniyor. AirPods 2’nin çıkmasından uzun bir zaman sonra önemli teknoloji güncelleştirmeleri ile karşımıza çıkacak AirPods 3‘ün AirPods Pro ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Sızıntılara göre bu kulaklıkta değiştirilebilir kulak uçları olmayacak.

Diğer bir olası duyuru ise iPad için geliyor olabilir. Yeni iPad mini ve yeni bir giriş seviyesi iPad, bu etkinlikte yeni kullanıcılara merhaba diyebilir. Apple’ın bu ürünleri çıkarmasının temel amacının online eğitime destek olabilecek uygun fiyatlı ürünler piyasaya koymak istemesi olabilir.

Mac ürün serisi için bu etkinlikte bir duyuru gerçekleşmesi beklenmiyor. Şayet Apple uzmanlarına göre Mac için Apple, Ekim veya Kasım ayında farklı bir etkinlik gerçekleştirecek. Tüm bu beklentilerin doğruluğunu 14 Eylül’de gerçekleştirilecek Apple Etkinliği’nde hep birlikte göreceğiz.

Güncel İçerikler