Tolga Önal ve Özkan Akkılıç tarafından Berlin’de kurulan Elopage, 38 milyon dolar yatırım aldı

Girişimcilerin dijital ürünler ve otomatik satışlarla büyümelerini sağlayan Berlin merkezli Elopage, 38 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Berlin merkezli Elopage, dijital girişimcilerin işlerini kurmalarına, büyütmelerine ve gelir kazanmalarına yardımcı olmak için 38 milyon dolar (32 milyon euro) yatırım aldığını duyurdu.

2015 yılında Tolga Önal ve Özkan Akkılıç tarafından kurulan Elopage, girişimcilerin dijital ürünler ve otomatik satışlarla dijital işlerini başlatmalarını ve ölçeklendirmelerini sağlayan bir SaaS platformu olarak hizmet veriyor. Hızla büyüyen şirket, dijital girişimciler, üreticiler, kurumsal işletmeler ve KOBİ’ler için bir SaaS platformu ve ödeme sağlayıcısı.

A serisi finansman turu, Target Global’in yanı sıra Fransa merkezli Partech Ventures ve ABD merkezli Avid Ventures dahil olmak üzere önde gelen teknoloji yatırımcıları tarafından desteklendi.

Şirket, e-ticaret, eğitim teknolojisi ve esnek çalışma alanlarındaki hızlı büyümeden yararlanıyor ve gelişmekte olan yaratıcı ekonomisine bir katkıda bulunduğunu iddia ediyor. Otomasyonu destekleyen ve dijital işletme sahipleri için müşteri kazanımını artırmaya yardımcı olan Elopage platformu, bir işletmeyi temelden kurmanın ve büyütmenin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Kariyerlerinin başlarında aynı zorlukları kendilerinin de yaşadığını belirten Elopage CEO’su Özkan Akkılıç, gerçekten tutkulu oldukları şeye, yani içeriklerine odaklanmalarına yardımcı olmak için dijital girişimcilik alanında harekete geçmek istediklerine dikkat çekiyor.

Halihazırda 40.000’den fazla dijital işletme için tercih edilen platform ve ödeme sağlayıcısı olan Elopage, ekibini büyütmek amacıyla yeni finansmanı kullanmayı planlıyor. Avrupa pazarındaki konumunu hızla güçlendirmeyi planlayan şirket, bu yolda emin adımlarla yürüyor. Elopage ayrıca, 2025 yılına kadar en az bir milyon işletmenin potansiyellerini açığa çıkarmasını sağlamak amacıyla uçtan uca platformuna daha fazla yatırım yapmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler