Apple, Fitness+ için oluşturduğu Instagram GIF’lerini kullanıma sundu

Apple, Fitness+ için oluşturduğu Instagram GIF'lerini spor aktivitelerini paylaşmak isteyenlerin kullanımına sundu.

Akıllı cihazları ile adından sıkça söz ettiren Apple, sağlık ve spor alanındaki çalışmalarına oldukça değer verirken kullanıcılarının günlerini daha iyi geçirmelerine yardımcı olmaya çalışıyor. Apple Watch için oluşturulan Fitness+ hizmeti yurt dışında yaşayan kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor.

Fitness+, Apple’ın seçtiği özel spor hocalarının oluşturduğu spor içeriklerinden oluşuyor. Tek başına spor yapmayı sevmeyen kişiler için oldukça iyi bir hizmet sunduğu söylenilen Fitness+’ın her hafta Instagram hesabında yeni bir “Talk to Walk” içeriği yer alıyor. Apple, bu hafta bir değişikliğe gidererek kullanıcıları için oluşturduğu GIF’leri paylaştı.

Fitness+ eğitmenleri, “Halkalarınızı Tamamlayın” ve daha pek çok GIF seçeceğinin bulunduğu bu pakete Instagram üzerinden erişmek ise çok kolay.

Nasıl Erişilir?

  1. Instagram uygulamasından bir hikaye çekin.
  2. Yukarı kaydırın ve GIF seçeceğine tıklayın.
  3. Arama çubuğuna “@applefitnessplus” yazın.
  4. İstediğiniz GIF’i seçin.

Apple, bu stickerları spor çalışmalarını göstermek isteyen herkes için kullanıma sunduğunu Instagram öne çıkaranlarında belitiyor. Ek olarak spor selfileri içinde kullanılabileceğini ve favori sporunuzu Aktivite halkaları ile ifade edebileceğini söylüyor.

Etkileşimli ve kişiye özel bir Fitness deneyimi sunan Fitness+, Apple Watch ile elde ettiği verileri anlık olarak iPhone, iPad ve Apple TV’de gösterebiliyor. Aktif kalori, kalp atış hızı ve aktivitenin bitmesine kalan süre gibi bilgiler ekranda yer alırken, spor eğitmeninizin hareketleri tekrarlanarak spor tamamlanıyor. Henüz Türkiye’de yer verilmeyen bu özelliklerin tüm Dünya’da ne zaman kullanılabileceği ise merak konusu.

Güncel İçerikler