ZTE, Axon 30’un fiyatını ve piyasaya çıkış tarihini açıkladı

Çinli teknoloji markası ZTE, ekran altı kamera teknolojisine sahip yeni akıllı telefonu Axon 30 5G'nin fiyatını ve satışa sunulacağı tarihi açıkladı.

Çinli teknoloji markalarından ZTE, kullanıcıları ile en yeni hizmetlerini paylaşmaya devam ediyor. Temmuz ayında ekran altı kamera teknolojisinin yer alığı yeni akıllı telefonu Axen 30 5G’yi tanıtan ZTE, kullanıcıların ne zaman satın alabileceğini ve resmi fiyatını açıkladı.

Dört farklı seçenek ile Çin’de satışa sunulan telefonun ne zaman satışa çıkacağı fazlasıyla merak edilen bir konuydu. Kullanıcıların bu merakını gideren ZTE, an itibari ile küresel pazarlar için Axon 30 5G’nin ön siparişini başlattı.

2 farklı seçenek ile bizleri karşılayan ZTE Axon 30’un 8 GB RAM ve 128 GB depolama bulunan modeli 580 dolara, 12 GB RAM ve 256 GB depolama bulunan modeli ise 700 dolara satın alınabiliyor. Telefonun resmi çıkış tarihi ise 9 Eylül olarak duyuruldu.

ZTE’nin 2. ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefonu Axon 30, ekran yapısı ile de dikkat çekiyor. 6.92 inç büyüklüğe sahip AMOLED bir ekrana sahip olan ekran, 120 Hz ekran yenileme hızına ve 400 PPi yoğunluğa sahip.

Qualcomm tarafından bu yılın başlarında tanıtılan ve 3,2 GHz hızlara çıkabilen işlemcisi, 8 çekirdekli Snapdragon 870 işlemcisinden gücünü alan akıllı telefon, 7 nm işlemci tasarımına sahip. Ek olarak grafik işlemcisi olarak da Adreno 650 birimi tercih edilmiş.

Kameralara bakıldığında ise ön tarafta ekranın altına yerleştirilen 16 MP çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası dikkat çekiyor. Arka tarafı için ise ZTE; 64 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş, 5 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü tercih etmiş.

Ek olarak telefonda yer alan Memory Expansion Pro özelliği sayesinde 8 GB’a kadar sanal bellek imkanı ile 20 GB RAM‘e kadar destek sunulabiliyor. Ayrıca 55W hızlı şarjı destekleyen Axon 30, 4.200 mAh’lık bir bataryaya sahip. İşletim sistemi olarak ise cihazdan Android 11 kullanan MyOS 11 arayüzü çıkması beklentiler arasında.

Güncel İçerikler