Fenerbahçe Token’ın değeri ilk günde yaklaşık 5 kat değer kazandı

Geçtiğimiz günlerde bizim de katıldığımız basın toplantısında Paribu kurucusu Yasin Oral ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, iki kurum arasındaki iş birliğinin detaylarını paylaşarak Fenerbahçe Token‘ı çıkardıklarını duyurmuştu.

9 Ağustos’ta ön satışa çıkan tokenlar, 15 TL’den kilitli ve 30 TL’den kilitsiz olarak kullanıcılara resmen sunulmuştu. Birkaç dakika içerisinde de ön satışa sunulan tüm token’lar tüketildi.

Bugün Paribu platformunda herkese açık işlem görmeye başlayan tokenların değerleri yaklaşık üç katına ulaştı. Kilitsiz olan 30 TL’lik token’ların değeri yaklaşık 150 TL’ye ulaştı.

Sizinle şu bilgiyi paylaşabiliriz: Toplamda 225 liraya alınan 15 tokenın değeri, 2000 liraya yaklaşmış ve zaman zaman da aşmış durumda. Burada çok ciddi inişleri ve çıkışları göreceğiz.

Bu haber size kesinlikle bir yatırım tavsiyesi sunmamaktadır. Amaç bizim de bizzat içinde bulunduğumuz toplantının sonucunda ortaya çıkan bir değeri sizlere anlatmaktır. İlerleyen günlerde değerleri ne olur bilemeyiz, ancak ara ara paylaşımlarla aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler