Apple’ın satışa sunmadığı kablosuz şarj pedi AirPower çalışırken görüntülendi

Apple'ın satışa sunmadığı kablosuz şarj pedi AirPower, bir İtalyan tarafından sosyal medya hesabında görüntülendi.

iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch gibi ürünleri ile Dünya çapında bilirliğe sahip olan Apple, ürünleri için geliştirmelerine devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde Apple’ın kablosuz şarj aleti olarak tanıtılan ancak satışa sunulmayan AirPower, Twitter’da bir İtalyan tarafından çalışır halde görüntülendi.

Apple’ın kablosuz şarj destekli cihazlarını aynı anda şarj edebilen AirPower, Apple tarafından kullanıcıların kullanımının güvensiz olacağı nedeniyle üretimi durdurulmuştu. Belirli zamanlarda belirli video ve fotoğraflarla kendini gösteren AirPower, Giulio Zompetti tarafından tekrar görüntülendi.

Çin’den AirPower prototipini satın aldığını söyleyen Giulio Zompetti, Twitter hesabından fotoğraf ve videolar paylaştı. Paslanmaz çelik yapısının açıkça görüntülü tasarımda, prototip olduğu için tek bir iPhone ile çalışabiliyor.

Ayrıca Prototip incelemesinde bulunan Giulio Zompetti, ön tarafında yer alan 22 bobin ve arka tarafta yer alan 22 kontrol devresi yer aldığını söylüyor. Tam olarak bir iPhone’u da şarj edemeyen prototip, aşırı ısınması ile dikkat çekiyor. Apple’ın da dikkatini çekecek olsa ki ürünü, satışa sunmaktan vazgeçti.

iPhone üzerinde harika bir animasyon da sunan AirPower, halen iOS içerisinde bu animasyonu barındırıyor. Giulio Zompetti, paylaştığı videoda bu animasyonu gösterebilme fırsatı da buluyor.

AirPower’ın Apple tarafından halen geliştirilip geliştirilmediği ise büyük bir gizem. Nadirde olsa arada bir kendini sosyal medya platformlarında gösteren AirPower, satışa çıktığı taktirde pek çok Apple hayranı tarafından tercih edilecek gibi duruyor.

Güncel İçerikler