Amazon, Fire TV Cube’da Zoom ile görüntülü konuşabilmeyi mümkün kılıyor

Eğer bir web kameranız varsa Fire TV Cube 2'de görüntülü Zoom görüşmeleri yapabilirsiniz.

Amazon, Fire Tv Cube 2 kullanıcılarının iki yönlü Zoom aramalarına katılabileceğini perşembe günü yaptığı açıklamada duyurdu. Bunun için yalnızca bir web kameranızın olması gerekiyor.

Şirket, uzaktan çalışma ve eğitimin geçtiğimiz sene pandemi döneminde bir gereklilik olmasıyla güncelleme getirmiş ve kullanıcıların Fire TV Cube cihazlarıyla, ekranlı herhangi bir Alexa cihazına görüntülü arama yapabilmelerine olanak sağlamıştı.

Kullanıcıların evlerinde büyük ekrandan görüntülü görüşme ve sevdikleriyle bağlantı kurmaktan keyif aldığını belirten şirket, Zoom ile iki yönlü arama desteği sağlamak için yeni bir özellik geliştirdi. Artık, Fire TV’ye indireceğiniz Zoom uygulamasıyla sevdiklerinizle görüntülü görüşebilir veya iş toplantılarınıza kolaylıkla katılabilirsiniz.

Bunun için son yazılım güncellemesine sahip bir Fire TV Cube 2 ve uyumlu bir web kamerasına sahip olmalısınız ve Zoom uygulamasını Fire TV’ye indirmelisiniz. Fire TV App Store’dan son güncellemeyi ve Zoom uygulamasını yükleyebilirsiniz. Ayrıca, Fire TV Cube 2, tam boyutlu bir USB-A bağlantı noktasına sahip olmadığı için bir Micro USB dönüştürücü kullanmanız gerekiyor.

Amazon, 4K web kameralarını önermiyor. Kameranızı en iyi performansı sağlamak için TV ekranınızın üzerine yerleştirebilirsiniz. Zoom uygulamasının kurulumunu yaptıktan sonra, toplantılara katılırken ekrandaki talimatlara göre misafir olarak katılabilir veya oturum açabilirsiniz.

Dilerseniz yaklaşan toplantılarınızı size hatırlatması için toplantı takviminizi Alexa ile senkronize edebilir ve “Alexa, toplantıya katıl” diyerek sesli talimat verebilirsiniz. Alexa, takviminizdeki toplantılara göre katılmak için size bir toplantı önerir. “Evet” diyerek toplantılarınıza otomatik olarak ve kolayca katılabilirsiniz.

Güncel İçerikler