Dijital performans platformu ve müzisyen pazaryeri Musixen, ilk yatırım turunu tamamladı

Dijital performans platformu ve müzisyen pazaryeri Musixen ilk yatırım turunu tamamladı. Plug and Play ve Re-Pie yatırımlarının ardından son olarak AFM Sinemaları ve AFM Online şirketlerinin yatırımcısı Adnan Akdemir ile Verodo Investment’dan 4,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alan Musixen, müzik sektöründe küresel bir oyuncu olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Dijital performans platformu ve müzisyen pazaryeri Musixen, ilk yatırım turunu tamamladı. Plug and Play ve Re-Pie yatırımlarının ardından son olarak AFM Sinemaları ve AFM Online şirketlerinin yatırımcısı Adnan Akdemir ile Verodo Investment‘tan 4,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alan Musixen, müzik sektöründe küresel bir oyuncu olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Müzik ve sahne dünyasının dijitalleşmesine öncülük eden, müzisyenler için kazanç, müzikseverler için ise farklı bir deneyim vadeden Musixen istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Silikon Vadisi denince akla ilk gelen aktörlerden olan Plug and Play ve Re-Pie yatırımlarını alarak dikkat çeken platform, iki önemli yatırımcının daha katılımıyla global pazarda güçlenmeye devam ediyor.

İlk yatırım turunu başarıyla tamamladıklarını belirten Musixen Kurucusu Çağrı Bozay, “Musixen olarak müzik endüstrisinin değişen dünya düzenine adaptasyonunu hızlandırırken, Türkiye’nin dünya girişimcilik ekosistemindeki yerini güçlendirmesine de katkı sağlıyoruz. İlk yatırım turumuzun sonuçları Musixen’in global bir marka olma sürecine ivme kazandırdı. Plug and Play ve Re-Pie gibi önemli yatırımların ardından iki büyük yatırımcının daha katılımı gerçekleşti. Eğlence sektörünün önemli temsilcilerinden, AFM Sinemaları ve AFM Online şirketlerinin sahibi Adnan Akdemir ve uluslararası ölçekte faaliyet gösteren Verodo Investment’dan 4,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alarak daha da güçlendik. Çalışmalarımızı hız kazandırarak yeni iş modellerini devreye almaya, dünya müzik piyasasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Güncel İçerikler