Enver Yücel, yeni kurdukları Teknoloji ve Girişimcilik Kenti BAU Future Campus’ü anlattı

Bahçeşehir Üniversitesi mütevelli heyeti başkanı sevgili Enver Yücel, yeni hayata geçirdikleri teknoloji ve girişimcilik kenti BAU Future Campus‘u egirişim’e anlattı. Future Campus, şu anda Kemerburgaz’da yer alıyor.

BAU Teknopark’ın Kurucu Üniversitesi olan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Beşiktaş Kuzey, Beşiktaş Güney, Göztepe, Galata ve Kemerburgaz kampüsleriyle toplamda 6 yerleşke ile öğrencilerine İstanbul’un farklı noktalarında eğitim imkanı sunar. Ana kampüsü Beşiktaş’ta olan Üniversite, bünyesinde 9 fakülte, 1 Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 1 Konservatuvar, 1 Yabancı Diller Yüksekokulu, 1 Meslek Yüksekokulu ve 12 farklı programa sahip Lisansüstü Eğitim Enstitüsü barındırıyor.

 

 

BAU Teknopark, Bahçeşehir Üniversitesi BAU Future Campus yerleşkesi içinde yer alıyor. Teknoparkın, bir üniversite ile iç içe olması teknoloji tabanlı girişimciler ve firmalar için etkileşimli bir ekosistem yaratıyor. BAU, uluslararası networkü, araştırmacıları, öğrencileri ve geniş mezun ağını Teknopark altyapısı ile buluşturarak, teknoloji ekosistemine üniversite sanayi işbirliği ve tüm paydaşları ile katkı sağlıyor.

Güncel İçerikler