Teknoloji girişimleri için dönüşüm ve inovasyon merkezi Fark Labs kurucusu Ahu Serter ile özel röportaj

Dönüşüm ve inovasyon merkezi Fark Labs, geleceğin ürünlerini, şirketlerini, sistemlerini hayata geçirmek üzere 2019 yılında yola çıktı. Farplas’ın otomotivdeki yarım asırlık birikimiyle otomotiv sektöründe varlığını sürdürmeye devam ederken, Fark Labs’teki “Mobilite” dikeyi, AR-GE merkezi ve kurumsal risk sermayesi F+ Ventures ile yarının akıllı ulaşım teknolojilerine hazırlanmayı hedefliyor.

Fark Labs kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter ile güzel bir video içerik ürettik. Bize dönüşüm merkeziyle ilgili çok güzel bilgiler verdi.

Girişimler için merkez: Fark Labs

Sağlık alanındaki yeni ihtiyaçları karşılamak ve inovatif çözümler üretmek için hayata geçirdiği “Yaşam Bilimleri” dikeyi, dönüşümün sadece iş alanlarında değil, yaşam tarzında da gerçekleştiği bilinciyle hayata geçirdiği “Sürdürülebilir Yaşam Tarzı” dikeyi ve blockchain, yapay zeka, uzay ekonomisi gibi geleceği dönüştürebilecek teknolojileri kapsayan “Merak Kabini” ile tüm dünyayı etkileyen değişimlerle yeni odak alanları belirliyor. Girişimcilerin, yatırımcıların ve partnerlerin yer aldığı birliktelik zekası ağını hem lokal hem de global çapta her geçen gün genişleterek; dönüşüm yolculuğunu sürdürüyor.

Güncel İçerikler