Lizbon merkezli gıda dağıtım şirketi Kitch, 4 milyon dolar yatırım aldı

Lizbon merkezli gıda dağıtım şirketi Kitch, restoranların yemek sipariş hizmeti aldığı uygulamaları tek bir platformda toplayarak, bu siparişlerin dağınık olmasının önüne geçerek, tek bir yerden kontol edebilmelerini sağlıyor.

Bu platform sayesinde restoranlar tek bir yerden tüm teslimat siparişlerini yönetebilecek, kuryeleri takip edebilecek ve tüm teslimat uygulamalarında menülerini güncelleyebilecek. Şirket, Atlantic Food Labs liderliğinde, Market One Capital ve Lizbon merkezli Mustard Seed MAZE‘nin katılımıyla gerçekleşen yatırım turunda 3,25 Euro (4 milyon dolar) yatırım alarak büyük ilgi gördü.

Mart 2020’de, bağımsız restoranları desteklemek için kendi tescilli teknolojisini geliştiren Kitch’in kurucu ortağı ve CEO’su Rui Bento “Restoranların bağımsızlıklarını korumalarına ve dijital işlerinin kontrolünü yeniden kazanmalarına olanak tanıyan araçları kullanıma sunmaya ve geliştirmeye  kararlıyız.” dedi.

Atlantic Food Labs iş ortağı Patrick Huber ise Kitch’in hızla büyümeye devam eden pazarda çok kısa bir süre içinde dikkat çekici bir ilerleme kaydettiğini belirtti.

Kitch’in geliştireceği platform, çevrimiçi mağaza konsepti ile ödeme, teslimat ve müşteri desteği sunarken Uber Eats, Glovo ve Deliveroo gibi uygulamalarla da entegre edilebilecek.

Güncel İçerikler