Girişimcilik Vakfı’nın Fellow Programı başvuruları 14 Haziran’da sona eriyor

Üniversitede okuyan gençlerin girişimcilik ruhunu keşfetmelerini sağlamak ve onlara bu süreçte rehberlik etmek amacıyla Türkiye Girişimcilik Vakfı tarafından düzenlenen Fellow Programı’na başvurular devam ediyor.

14 Haziran 2021 tarihine kadar programa başvuran öğrenciler, ilham alıp network kazanacakları etkinliklere katılma, girişimcilik ekosisteminden rol modellerle tanışma, girişim elçileri olarak farklı etkinlik ve projelerde yer alma ve uluslararası girişim ağına katılma şansının yanı sıra burs alma hakkına da sahip olacak.

Türkiye’de girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlere ilham vermek üzere kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı tarafından girişimcilik potansiyeli yüksek gençler için özel olarak hazırlanan Fellow Programı’na katılmak ve GİRVAK fellow’u olabilmek için başvurular devam ediyor. Girişimcilik Vakfı, girişimcilik fikirlerine değil potansiyellerine bakarak seçtiği, Türkiye’nin dört bir yanından okuduğu üniversite ve bölüm fark etmeksizin tüm gençleri eşsiz bir yolculuğa katılmaya davet ediyor. Programa başvuran gençler arasından hazırlık, 1’inci ve 2’nci sınıfta okuyan, girişimcilik potansiyeli yüksek gençlerin bir kısmı ise Challenger Programı’nda bir araya geliyor.

Fellow ve Challenger Programı’na katılmak isteyen öğrenciler, 14 Haziran 2021 tarihine kadar girvak.bonapply.com adresindeki başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilecek. Programa, Türkiye’de ikamet edip T.C. vatandaşı olan, bir üniversiteye girmeye hak kazanmış ve kayıt yaptırmış, üniversitelerin hazırlık, 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyan 17-24 yaşları arasındaki tüm gençler başvurabiliyor.

Güncel İçerikler